WKF Magyar Karate Bajnokság 2014

WKF Magyar Karate Bajnokság 2014

A magyar FORMA 1 otthona, a Hungaro-Ring melletti Mogyoród adott otthont a 2014.március 22-23.-án megrendezett Magyar Nemzeti WKF Karate Bajnokságnak, hol a 2014-es magyar bajnoki címek eldöntése volt a cél. Az országos bajnokságban 70 sportegyesület mintegy 700 karatékája vett részt.
A magyar FORMA 1 otthona, a Hungaro-Ring melletti Mogyoród adott otthont a 2014.március 22-23.-án megrendezett Magyar Nemzeti WKF Karate Bajnokságnak, hol  a 2014-es magyar bajnoki címek eldöntése volt a cél. Az országos bajnokságban 70 sportegyesület mintegy 700 karatékája vett részt. A sepsiszentgyörgyi  :: SPORT-ALL ::  Sport Club is indította 11 gyerekversenyzőjét a nemzeti megmérettetésen. Bátran kijelenthetjük, hogy méltó helytállással bizonyítottak, hiszen két magyar bajnoki címet, egy ezüst és három bronzérmet szerezett a székely küldöttség. De lássuk az eredményeket:

Kata versenyszámban:

Bartos Norbert 3.-hely Gödri Mártis Huba 5.-hely

Kumite versenyszámban:

Vitályos Eszter (8-9 év, +30kg)  1.-hely- Magyar Bajnok Benkő Zsolt (8-9 év, +30kg up.) 1.-hely –Magyar Bajnok (up.-utánpótlás) Biró Tas (8-9 év, +30kg) 2.-hely Téglás Heléna (10-11 év, -34kg) 3.-hely Ruzsa Balázs (8-9 év, +30kg) 3.-hely Méltón helytálltak, de dobogóig nem jutottak:  Téglás Krisztina, Török Hanna, Lukács Zoltán, Gödri M. Huba és Csorba Ede. Jellemzően 16-32 fős kategóriák voltak, láthattunk igazi felnőttekhez beillő küzdelmeket a gyerekeknél. Egy szinvonalas versenynek mondanám, képzett ellenfelekkel. Egyedüli határon túli egyesület voltunk jelen a nemzeti bajnokságban, és köszönjük ezt az Arashi S.E. partneregyesületünknek, edzőmnek Szinák Attilánnak. A gyerekek egy rövid pihenő után folytatják a versenyszezont, hiszen még több bel- és külföldi verseny áll előttünk. Köszönjük a szülők önzetlen segítségét, és támogatóinknak az OREX építkezési anyagok, K2 Kisállatkorház és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának, hogy támogatnak bennünket.