Barátságos Háziverseny

Egyesületünk karate szakosztálya június 2-án rendezte meg a már hagyománynak számító 20. Sport-All Kupa háziversenyét a Székely Mikó Kollégium tornatermében. Összesen 244 nevezés érkezett be és mintegy 175 versenyző lépett tatamira 3 versenyszámban is (siho-geri rúgás kombináció, szivacs-kumite és kumite).

Tovább

Világbajnoki sikerek

Idén a Sport-All táncszakosztálya 24 táncossal , 3 produkcióval nevezett a május 18-26 között Horvátországban zajló Dance Star versenyre. A 3 produkció közül kettő: a 9-12 éves kategóriában versenyző Z TRIBE csapat és ugyanebben a korosztályban versenyző Good To Be Bad! formáció a Porec-ben zajló ZERO HOUR kvalifikációs versenyen szerzett indulási jogot a világbajnokságra. Mindkettő az A ligába kvalifikálódva a világ legjobb csapataival mérettetett meg a szombati döntő során.

Tovább

35 érem a Magyar Bajnokságról

Az elmúlt hétvégén a budapesti UTE Jégcsarnokában rendezték meg az idei WKF Karate Magyar Bajnokságot. A két napos verseny első napján, szombaton a 14 év felettiek, míg vasárnap az utánpótlás korú versenyzők állhattak pástra. A versenyen, amelyen 61 klub több mint 800 versenyzője indult, formagyakorlat (kata) és küzdelem (kumite) versenyszámokban, egyéniben és csapatban, gyermek, ifjúsági, kadet, junior, U21, felnőtt, master és para-karate kategóriákban avattak bajnokokat. Székelyföldet mintegy 36 versenyző képviselte, akik az MTK Budapest színeiben méltón bizonyítottak.

Tovább

Budapest Randori

A múlt hétvége során egyesületünk karate szakosztályának sportolói egy három napos "randori" (japán szó, jelentése: tét nélküli szabad küzdelem) eseményen vettek részt az UTE Jégcsarnokban, amelyet az Újpesti Torna Egylet karate szakosztálya szervezett. A péntektől vasárnapig zajló eseményre a magyar csapatokon kívül német, osztrák, horvát, szlovák és cseh csapatok sportolói gyakorolhattak. Egyesületünkből 12 sportoló utazott ki az eseményre.

Tovább

Újra bizonyítottunk

Románia legrangosabb karateversenyét rendezhettük meg szombaton a Sepsi Arénában, ahová 75 egyesületből érkezett közel 800 nevező. A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club, a Román Karate Szövetséggel partnerségben rendezhette meg az ország összstílus (Shotokan, Shito-Ryu, Goju-Ryu és Wado-Ryu stílusok) bajnokságát, amely egyben kvalifikáló is volt a nemzeti válogatottba kerülésért.

Tovább

Street Dance sikerek

Április 20-án, Bukarestben került megrendezésre a Street Dance és Breaking Román Bajnokság. Egyesületünk 3. alkalommal vett részt ezen a megmérettetésen. A Sport-All táncszakosztályát 26 versenyző képviselte. 3 versenycsapatunk – Z Tribe, Good To Be Bad, Zesties a Street Dance Show kategóriában, míg 8 versenyzőnk a hip-hop battle kategóriában indult. A verseny részleteiről Vass Vitus Kinga szakosztályvezető számol be követőinknek.

Tovább