Új oktató - új sportág

Új oktató - új sportág

Valamikor tanítványként lépett kapcsolatba egyesületünk Tánc és Fitness szakosztályával, ezen belül is Vass-Vitus Kinga zumbaoktató óráit látogatta rendszeresen. A szorgalmas munka meghozta gyümölcsét. Sándor Lilla akiből mára dietetikus és fitneszoktató lett. Lilla a budapesti Semmelweis Egyetemen tanult dietetikát és táplálkozástudományt, illetve okleves aerobik-fitnesz-, deepWORK™-, Body & Mind- illetve okleveles zumbaoktató.
Egyesületünk színeiben most nem tanítványként, hanem oktatóként folytatja munkáját és szeptembertől új edzéstípusokkal várja a  szabadidősportok kedvelőit.

Body & Mind

Ötvözi a jóga, pilates, gerinctorna és stretching gyakorlatok statikus és dinamikus elemeit. Segít az ízületek egészségének megőrzésében, helyes testtartás kialakításában. Megnyugtatja az idegrendszert és oldja a streszt. Nyújtja és erősíti az izmokat, ezáltal hozzájárul egy harmonikus és fitt alak eléréséhez.

DeepWORK™

Csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus funkcionális tréning - olyan stresszoldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, mely feltölt és nem lefáraszt. A deepWORK™ mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció. Az állóképességen, az erőn és a hajlékonyságon kívül a koordináció és a robbanékonyság is növelhető a segítségével. Minden sportág legjavából építkezik, egyszerű mégis teljesen más, mint az eddig ismert edzésprogramok. Rendkívül intenzíven mozgatja át a testet, kiváló alakformáló és rengeteg pozitív energiával tölt fel :) Kortól és nemtől függetlenül bárki látogathatja ezt az óratípust.  

Funkcionális köredzés+Body&Mind (30+30perc)

Az intervall edzés hatékonysága a váltakozó terhelésben rejlik. A magasabb terhelést alacsonyabb intenzitású rész követi, így a „pihenő szakaszok” miatt összességében többet tudunk dolgozni magasabb terhelés mellett,előnyben részesítve a saját testsúlyos gyakorlatokat, de az eszközök is előkerülnek. Órákkal edzés után is pörgeti az anyagcserét így zsírégető hatása az edzés után is kitart.

Az említett óratípusokkal ismerkedhetnek szeptember 25-től a mozogni vágyók.
Kortól és nemtől függetlenül bárki látogathatja az edzéstípusokat.
További információkért Sándor Lilla oktatónál (0723 967 766) érdeklődhetnek.

Az órák helyszínei és időpontjai:
* hétfő 19.10–20.00 óráig Zumba (a Pinocchio Óvoda sportterme)
* kedd 8.00–9.00 deepWORK® (az Olym­pia Fitness Club aerobikterme)
* szerda 18.30–19.20 deepWORK® (a Pinocchio Óvoda sportterme), 19.30–20.20 Body & Mind (a Pinocchio Óvoda sportterme)
* csütörtök 8.00–9.00 funkcionális köredzés + Body & Mind (az Olym­pia Fitness Club aerobikterme)
* péntek 18.30–19.20 Zumba (a Pino­cchio Óvoda sportterme), 19.30–20.20 Body & Mind (a Pinocchio Óvoda sportterme)

Várunk szeretettel minden érdeklődőt.