Török Panka sikerrel hangolt a grúziai Eb.-re Grand Prix Croatia, Samobor

Török Panka sikerrel hangolt a grúziai Eb.-re Grand Prix Croatia, Samobor

A Sport-All SC karate szakosztályának versenyzői az elmúlt hétvégén a Grand Prix Croatia nemzetközi versenyen vettek részt, amely az év első versenye is volt egyben. A 29 nemzet, 1326 sportolója közül 7-en képviselték az MTK Budapest sepsiszentgyörgyi műhelyét. A 7 versenyző közül 5-nek sikerült dobogóra állnia, ahol egy arany-, két ezüst- és két bronzérmet vehettek át és két sportolónknak 5. helyen végezett, akiket Vass Hunor és további újonnan csatlakozott edzői stáb, Baranyi Zsófia és Virág András készítettek fel.

Eredmények:

Török Panka cadet -54kg 1. hely

Márkó Kincső cadet -47kg 2. hely

Antal Gréta U14 -54kg 3. hely

Borbély Eszter U14 -54kg 2. hely

Fejér Milán U14 -49kg 3. hely

Jakab Eszter Abigél cadet -61kg 5. hely

Fejér Milán cadet -52kg 5. hely

“ Úgy gondolom, hogy a szezonnyitó versenyek elengedhetetlenek egy versenyidőszakot illetően, de ugyanakkor tudnunk kell helyén kezelni az éppen aktuális sikereket, vagy akár esendő sikertelenséget. Sikeresnek könyvelhetjük el ezt a horvátországi szereplést, ahol mondhatom, hogy a várt felett teljesítettek sportolóink. Természetesen Török Panka volt a fókuszban nálunk, így az Eb. előtti utolsó hangolások tekintetében, amely hozta is az elvártakat, folytatva a felkészülést”

A következő állomás Török Panka válogatott edzőtábora lesz január 29. és február 2.között, a magyarországi Mátraházán, ahol a többi kijutott versenyzővel készül a Korosztályos Európa Bajnokságra, amelyet a Grúz fővárosban Tbilisziben rendeznek meg február 9-11 között.

Támogatóink és partnereink:

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Premier Energy, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház,Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans, ReSelecto,

Sound Creation