Street Dance sikerek
Április 20-án, Bukarestben került megrendezésre a Street Dance és Breaking Román Bajnokság. Egyesületünk 3. alkalommal vett részt ezen a megmérettetésen. A Sport-All táncszakosztályát 26 versenyző képviselte. 3 versenycsapatunk – Z Tribe, Good To Be Bad, Zesties a Street Dance Show kategóriában, míg 8 versenyzőnk a hip-hop battle kategóriában indult. A verseny részleteiről Vass Vitus Kinga szakosztályvezető számol be követőinknek.

A nap első felében a versenycsapatok kerültek megmérettetésre. 

A Z TRIBE rutinos versenyzői kiváló sportformájukat hozva megnyerték kategóriájuk első helyezését. Ugyanilyen jól szerepelt a Zesties és a Good To Be Bad csapatunk, mindkettő az első helyen végezve. 

ZEsties

A nap második felében következett versenyzőink számára a legnagyobb kihívás. Táncszakosztályunk az idei tanévben kezdte el a felkészülést, a számunkra új kategóriát jelentő hip-hop battle-re. Már az is nagy elégtételül szolgált, hogy a 8 versenyzőből 5 továbbjutott a középdöntőbe. Székely Adrienn minden továbbjutása után egyre jobb és jobb formáját hozta az összecsapásokban, míg végül 3. helyen végzett, olyan táncosokat utasítva maga mögé, akik már több éve ebben a stíluskategóriában versenyeznek.

Székely Adrienn

Este került sor a felnőtt korosztály Battle megmérettetésre. Nagy örömömre szolgál, hogy Sándor Lilla, a táncszakosztály oktatója elindult ezen a versenyen. A különböző tánciskolák oktatóival mérte össze tudását, bekerülve a középdöntőbe és megnyerve a 3. helyezést.

Sándor Lilla

A duo battle, gyermek kategóriában is sikeresen helytálltak táncosaink, az előkelő 2 illetve 3. helyen végezve.

Duo Battle

Gratulálunk Táncosainknak!

Külön köszönet Paul Gheorghe -nak, a Trouble tánciskola vezetőjének, aki önzetlen munkájával segíti nem csak a mi táncszakosztályunk, hanem az egész romániai street dance közösség fejlődését.

Részletes eredményeink:

Street Dance Show

GOOD TO BE BAD! | Big Team Copii II B

Bálint Nóra,  Bíró Hanna,  David Dóra Bernadett,   Domokos Gyopár Boróka,   Doru Riana,  Gal Alexia, Groza Alessia,  Örsi Gyopár,  Préda Zsanett,  Puscas Nóra,  Ruzsa Andrea Patrícia,  Silye Viktória,  Varga Zsanett Dóra

Z TRIBE | Big Team Copii II A 

Daragics Nóra,  Fülöp Zsófia,  Giráncsi Dorka,  Nagy Nikol Tamara,  Pál Dorka Katalin,  Szakács Dalnoki Kriszta, Székely Adrienn,  Szőcs Petra Kincső, Kajcsa Nicole Vivien)

ZEsties | Duo Copii I 

Molnár Zenkő, Iacob Emma

Hip-hop Battle SOLO:

Székely Adrienn | U12
Sándor Lilla | Adult

Hip-hop battle DUO, U12:

Varga Zsanett, Ilyés Seila II. hely
Székely Adrienn és Kajcsa Nicole III. Hely

Nagyon büszkék vagyunk a lányainkra!!! 

Gratulálok tanítványaimnak: Sándor Lilla és Stinge Szófia oktatóknak. 

Köszönjük Kelemen Idának, aki a versenyzők erőnléti illetve akrobatika terén való felkészítésében nyújt segítséget a csapatnak.

A Z Dance by Sport-All köszöni a szülőknek a bizalmat, támogatást, nem utolsó sorban köszönjük Bartók Ildikónak a fellépő ruhák elkészítését!