Sport-All Kupa háziverseny
Egyesületünk karate szakosztályának vezetősége és versenyzői csapatának sportolói November 18.-án -szombaton- 10 órától rendezik meg a félévente sorra kerülő háziversenyét, amelynek helyszínéül a Székely Mikó Kollégium nagy sportterme szolgál. A javarészt suli-karatésokat felsorakoztató mezőnyt a Mikós edzésre járók, a "Szeretem a karatét" csoport tagjai illetve a Versenyzői 2-es csapat sportolói méretnek meg hétvégén.

A barátságos és felszabadult hangulatú verseny fő célja, hogy az egyesületen belüli gyerek sportolóinkat érmekkel, oklevelekkel, egyes kategóriákban meg serleggel díjazzuk.

Nagyszerű alkalom a gyerekeknek, hogy a kezdeti versenyrutinjukat fejlesszék azzal, hogy versenyhelyzetben társaikkal küzdenek és egyben felkészítőül is szolgál a külsős versenyekre.

A versenyszámok továbbra is a megszokott siho-geri és kata illetve a küzdő versenyszámok a szivacs-kumite és kumite lesznek. Ezek mindenikébe lehet majd jelentkezni, tudásszintnek megfelelően.

A Versenyzői 2-es csoporton belülieknek csak kata és kumite versenyszámban lehet nevezni.

A felszerelést tekintve a karate ruha az előírt, viszont aki még nem rendelkezik karate ruhával, azoknak a kényelmes sportruházat is megfelelő. A verseny mezítláb és karate szőnyegen (tatamin) történik, de javallott egy sportcipő, amelyben a gyerekek a teremben és a lelátókon közlekedhetnek.

A verseny nevezési díja: 30 lej/fő

A versenyre való jelentkezés Hunor sensei-nél lehetséges November 16.-ig (csütörtök).

Célunk a gyerekek és a sport közötti  viszony erősítése, motivációjuk fenntartása. Aki teheti és ideje engedi szeretettel várjuk a verseny helyszínén.

A várható program*


A sorsolást itt találjátok! 

*Magyarázat a sorsolás könnyebb megértéséhez:

FSG 8 = fiú siho geri 8 éves

FSZ- fiú szivacs kumite

FKA- fiú kata

FKU- fiú kumite

Jó felkészülést és sikeres versenyzést kívánunk!