Immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos háziversenyünk, a Sport-All Kupa. Helyszínéül a Székely Mikó Kollégium sportterme szolgál, hol az egyesületünkön belüli karatepalánták mérhetik össze tudásukat. Az eseményen mintegy négy óvoda- (Hófehérke, Benedek Elek, Csipike és Pinocchio) és a város megannyi kisiskolás karatésa állhat küzdőtérre. A verseny időpontja március 24., szombat 10:00 órától.

Célunk a gyerekek sporthoz való kötődésének erősítése, ahol bemutathatják –összemérhetik az eddig tanultakat és érmekkel-díjakkal motiválni őket a sportos életre. Olyan bejáratott versenyzési módszert alakítottunk ki, amelyel a gyerek játékosan élvezheti a versenyzés örömét és mindemellett  szüleivel közösen szórakozhat. BÁRKI KARATÉS RÉSZTVEHET!

A nevezéseket illetően az óvodásoknak; az óvodákban kifüggesztet névsoron, illetve  a már iskolás karatésok Hunor sensei-nél nevezhetnek.

VERSENYSZÁMOK


  • Siho Geri versenyszám (kizárólag 8 éves és az alatti fehér és sárga öveseknek)
  • Szivacs Kumite versenysz (kizárólag 8 éves és az alatti fehér és sárga övesek)
  • Kata versenyszám
  • Kumite versenyszám

NEVEZÉS


Nevezési határidő MÁRCIUS 22 -csütörtök.

A nevezési díj: 35 lej/fő    

Az ovisoknak a nevezési díjakat a verseny napján, a helyszínen lehet befizetni 9:00-9:30 óra között.

* Minden nevezett, de nevezési díjat nem fizetett versenyzőt kénytelenek leszünk törölni a verseny napján 9:30 óra után

PROGRAM

FELSZERELÉS


Az ajánlott felszerelés mindenkinek a karate ruha. De a legtöbb ovisunknak még természetesen nincs, ezért ez nem kötelező! Ajánlott egy rövidnadrág/tréningnadrág és fehér póló. Mindenkit kérünk, hogy a saját övét ne hozza, mivel nem fog kelleni! A szervezők biztosítják a versenyöveket, amelyek piros és kék színűek. A versenyzés mezítláb történik, ezért minden a gyerekek a teremben mezítláb közlekedhetnek.

Egy kis ízelítő, hogy miről is van szó!

Sikeres versenyzést kívánunk