Para Lőrinc megőrizte veretlenségét

Para Lőrinc megőrizte veretlenségét

Szeptember 20-22. között került megrendezésre a 27. Budapest Open, amely az első kvalifikációs verseny a februári Korosztályos Európa Bajnokságra. A három nap során több, mint 40 ország 1800 versenyzője lépett tatamira, köztük csapatunk karatésai is az MTK Budapest színeiben. Ebben a rendkívüli nehéz mezőnyben 16 háromszéki versenyzőből három érem és egy 5. helyezés sikerült.

Szeptember 20-22. között került megrendezésre a 27. Budapest Open, amely az első kvalifikációs verseny a februári Korosztályos Európa Bajnokságra. A három nap során több, mint 40 ország 1800 versenyzője lépett tatamira, köztük csapatunk karatésai is az MTK Budapest színeiben.
Ebben a rendkívüli nehéz mezőnyben 16 háromszéki versenyzőből három érem és egy 5. helyezés sikerült.

Borbély Eszter szerezte csapatunk első érmét, amellyel a dobogó harmadik fokára állhatott fel  kadet -54 kg kategóriában, ezáltal értékes pontokat szerzett a februári EB kvalifikációban.

Borbély Eszetr 3. Helyezett
Olosz Panna U12 -30 kg-os kategóriában indult el és sikeresen menetelt végig egészen a dobogó tetejére, ezzel aranyérmet szerezve.
Olosz Panna 1. Helyezett
Para Lőrinc szintén U12 -30 kg-ban szerzett aranyérmet, ráadásul ezzel zsinórban a második aranyérmét szerezte ezen a versenyen, ugyanis Lőrinc a tavalyi Budapest Openen is a dobogó tetején állhatott.
Para Lőrinc 1. Helyezett
Érmeseink mellett, Márkó Kincső kadet -47 kg kategóriában épphogy lecsúszott a dobogóról, viszont ezzel az 5. helyezettel is pontokat szerzett a kvalifikációban.

"A Budapest Open az egyik legnehezebb nemzetközi verseny Európában, hiszen ez az utolsó megmérettetés az őszi Világbajnokság előtt. Ez azt jelenti, hogy a lehető legtöbb országból jönnek el a legjobb versenyzők egy utolsó állapot felmérésre.
A sportolóinknak ebben a mezőnyben sikerült helytállniuk, ezt az érmek és a helyezések is bizonyítják. tanultunk ebből a versenyből és céltudatosan folytatjuk a versenyzőkkel a munkát."
- Baranyi Zsófia, edző.

Ezen a héten csapatunk nagy versenyzői a Bukarest Openen vesznek részt, míg a kisebbek Magyarországra utaznak ahol az Avas Kupa nemzetközi versenyen lépnek tatamira.

Köszönjük szponzorainknak a támogatást!
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa
MTK sport
Orex
SIMIRO Engineering
Premier Energy Distribution
ReSelecto
Sport Világ/ Sport Factor
Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek
Twins Construct
Papo
Gapano Trans
Comert Ata
Sebert Tehnologie
Tóth-Pál zálogház
Optim Project
NASA
Sajgo Trans
Sound Creation
Saman Sport
Tatami-Sport
Hayashi