Olosz Panna a dobogó legmasabb fokán

Olosz Panna a dobogó legmasabb fokán

Hétvégén, február 26.-án rendezték meg a 32. Tatami Kupa nemzetközi karate versenyt Szigetszentmiklóson. A 15 nemzetet és 965 nevezőt felvonultató viadalon egyesületünk mintegy 25 indulóval nevezett.  Sportolóinknak az MTK Budapest színeiben 14 alkalommal sikerült dobogóra állniuk. Összesen 2 arany-, 5 ezüst- és 7 bronzérem született.
Kvalifikációs pontot szereztek Benkő Zsolt, Vitályos Eszter és Török Panka. A csapat meglepetés eredményét a 9 éves Olosz Panna szerezte, akinek első nemzetközi mezőnyversenye volt, ahol a dobogó legmagasabb fokán végezhetett 3 győztes meccset követően.
Az idei szezon nyitó akkordjaként egy nemzetköz tornával kezdtünk, amely egyben kvalifikációs versenyként van rögzítve a 2022-es elhalasztott prágai Európa Bajnokságra, ami a 14-21 év közöttieket illeti. Az eredmények tükrében vegyes érzelmeim vannak, és ez az öt vesztett döntőből adódik. Folytatjuk a felkészülést, fókuszban a meglévő hibákkal.
Soron következő versenyünk a Horvát GP amit rögtön a Szlovák GP követ, bizakodva, hogy ezen kvalifikációs versenyeken sikerül a lehető legjobb eredményt elérnünk. Támogatóink és segítőink voltak ezennel is a szülők, akik elkísérték a csapatot, ugyanakkor köszönet támogatóinknak Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, az Orex, a Comert Ata, a Simiro, a Maravet, a Sport Világ, a Twins Construct, a Real Job Solutions, a Papo, a Sebert Tehnologie, a Volk Automobile, a Tóth-Pál zálogház,  a Totalterm, a Lotuspharma, a Cont Service-nek.