Mesés helyen felemelő pillanatok

Mesés helyen felemelő pillanatok

Hétvégén, Románia egyik legelőkelőbb magashegyi szabadidőközpontjában a fundátai Cheile Gradistei Resort adott otthont a Román Karate Szövetség szervezte edzői továbbképzésnek és edzőtábornak, amelyen mintegy 250 sportoló és edző képviseltette magát.
 12190004_1735037860060749_4962951070115850196_n
A rendezvény meghívottjai és egyeben oktatói az olasz karate-sportvilág kiemelkedő sportolói-edzői voltak. Mivel a karatéban két versenyszám létezik (kata és kumite), mindkettőt jeles személyek képviselték.
A formagyakorlatot a tajvani Világjátékok győztes és hatszoros WKF Világbajnok Luca VALDESI míg a küzdelmet a WKF Világbajnok és háromszoros EKF Európa-bajnok Davide BENETELLO tartották.
A háromszéki karatésokat a megyeszékhelyi Shoto Team (Préda Csaba) és Sport-All (Vass Hunor és Gal Radu) egyesületek sportolói képviselték mintegy két tucatnyi sportolóval.
Az esemény programjában összesen 4-4 edzés és szombaton egy edzői továbbképzés szerepelt, melyet Vladi VARDIERO nemzetközi bíró tartott.
Nagyon is hasznosnak véljük ezt az edzőtábort, főként azért is mert sportolóink elismert és érdemes sportolóktól tanulhatnak és példaképként fogalmazódhat meg bennük alázatuk és szerénységük egyaránt.
Az eseményről képeket a facebook.com oldalunkon találtok!
gr2