Magyar válogatott versenyzők Sepsiszentgyörgyön

Magyar válogatott versenyzők Sepsiszentgyörgyön

Egyesületünk a Szinák Attila sensei vezette Arashi Sportclub néhány versenyzőjét látja vendégül Március 11-15 között Sepsiszentgyörgyön. A már mondhatni hagyományossá vált "cserelátogatás" alkalmával mintegy 7-8 karatés vendégeskedik majd helyi karatésok otthonában és közösen vesznek részt egy felkészítő edzőtáborozáson.

Nagyszerű dolog mindkét egyesület számára ez a tapasztalat-szerző csereprogram, hol a hasznos karateedzéseket még összekötjük néhány kellemes helyi programmal. Ami a résztvevőket illeti, másodjára vendégeskedik nálunk -a korosztályos Világ- és Európa Bajnok- Boussebaa Aicha karateversenyző és még számos nagyszerű karatés érkezik hozzánk.

                                                                                    bousseba_aicha01

Ami minket illet a "sportol" versenyzői csapatának főként 10 éven felüli és az általunk javasolt tagjai vesznek majd részt, illetve a Shoto-Team partneregyesületünk is érkezik néhány sportolójával.

Program


 A program előreláthatólag a vendég együttes szombat hajnali érkezésével kezdődik, ami kb. 01-02 óra körül várható, hol a vendégkaratésokat átveszik a családok és a teljes ittlétük alatt gondoskodnak róluk. Hunor sensei értesít minden fogadó családot a pontos érkezésről, amelynek helyszíne a Bod Péter Megyei Könyvtár előtti parkoló, a park felett.

Szombaton két edzést tartunk 11:00 órától illetve 17:00 órától, melynek helyszíne az Ady Endre Ált. Isk. sportterme.

Vasárnap egy edzés lesz 09:30-tól  és az edzést követően mindenki hazamegy egy gyors kajálásra és 12:30-kor találkozunk a  Bod Péter Megyei Könyvtár előtti parkolóban, ahol autóbusszal közösen indulunk egy kalandparkos (mászópark) csapatépítésre. A részvétel azon sportolókra vonatkozik, akik aktívan részt vesznek a hétvégi felkészítőn. A szállítás illetve a vendégek költségeit egyesületünk vállalja fel, a beugró díja 30 lej körül mozog. A kalandparkos móka után érkezünk a stadion előtti buszmegállóba és onnan lehet majd a gyerekeket átvenni.A vendégek illetve a fogadó családok gyerekei közös vacsorán vesznek részt a kalandparkos érkezést követően a Bertis-Pub-ban.

A hétfő délelőtti programot Hunor fedezi, így egy megbeszélt időpontban átvesszük a gyerekeket és délutánig program lesz. A hétfői edzés időpontja 18:00 órától (itt felcserélődik a versenyzők edzése az utánpótlás csapat edzésével).

A vendégeink -remélhetőleg elégedetten-  kedden reggel indulnak haza Budapestre.

Ha a fogadó családok külön programot szeretnének tervezni, kérjük vegyék figyelembe a fenti időbeosztást.

Előre is köszönjük a "fogadó" családok segítségét,

Jó felkészülést kívánunk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA