Magasra tettük a lécet, de sikerült!

Magasra tettük a lécet, de sikerült!

A Sepsi Aréna adott otthont hétvégén a Román WKF Karate Kupa döntőjének, amelyet először rendezhettek Sepsiszentgyörgyön. A Sport-All SC a Román Karate Szövetséggel karöltve összesen hét küzdőtéren, mintegy 760 sportoló és 72 klub részvételével egy egyedinek számító, sikeres rendezvényt tudhat maga mögött. A rendezői oldal sikerei mellett a sportklub versenyzői is kiemelkedően teljesítettek.

 Összesen 29 sportolóból 14 alkalommal sikerült dobogóra állnunk. 
A 4 arany-, 3 ezüst-, és 7 bronzérem győztesei méltón tükrözi a sportolóink felkészültségét.

Eredmények

" Öszintén megvallva nem kevés munka volt megszervezni egy ilyen eseményt, annak tükrében, hogy számos külföldi referencia és tapasztalat motivált. Szerettünk volna valami egyedit, marandandót mutatni az ideérkezőknek Sikerült!. Hála annak a közel 40 fős szülőkből, barátokból álló szervezői csapatnak, kijelenthetjük, hogy elértük célunkat és "megugrottuk a kitűzött magasságot".  A sportolóimnak mindig azt vallom, ha csinálnak valamit, akkor azt teljes szívvel, akaratukból tegyék, vagy egyáltalán ne is kezdjenek hozzá. Ugyan ilyen méltón helytálltunk úgy érzem a tatamin is és számos szülő, nagyszülő, barát láthatta sportolóinkat testközelből küzdeni."

STAFF Csoportkép szponz. KICSI.jpg 155.49 KB

Köszönet illeti Sepsiszentgyörgy város vezetőségét, amely részről Tóth-Birtan Csaba alpolgármester úr is jelen volt a megnyitó ünnepségen és beszédében két nyelven is köszöntötte az ott lévőket.

Az esemény alappillére volt az a szülői közösség, akik nélkül nem sikerülhetett volna a szervezés és lebonyolítás, de számos partner és vállalkozó is közre működött:
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa
Orex
Comert Ata
Simiro
Maravet
Sport Világ/ Sport Factor
Twins Construct
Papo
Sebert Tehnologie
Tóth-Pál zálogház
Totalterm
Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek
Nebado Distrib
Alisca Vending
Nasa
Sajgo Trans
ReSelecto.ro