Magaslati edzőtáborok az új szezon előtt

Magaslati edzőtáborok az új szezon előtt

A Sport-All sícsapata a Hintertux glecseren vett részt edzőtáborban június 21-27 között. Az időjárás megfelelő volt, hűvösnek mondható, mivel egészen 3600 méter magasban volt a csapat, ahol mínusz fokokat tapasztaltak és hatalmas havazásokat. (Az éjjel 25 cm friss hó hullott). A Fischer és Atomic gyárakból elvettük az új siléceket versenyzőinknek, amelyeket ezúton is köszönünk.


Koncsag Zsolt
Rares ettől az évtől feljebb lép, ugyanis a felnőttekel fog megküzdeni Junior versenyzőként, így ő is a nemzetközi FIS versenyeken fog elindulni. Sok sikert kívánunk és jó felkészülést!
Ez már a második edzőtábor az új szezon előtt, az első a Kitzsteinhorn glecseren zajlott, ahol szintén jól sikerült a felkészülés.
Pall Andor
Július 14-én a csapat Litvániába megy egy újabb 10 napos edzőtáborba, ahol a Snow Arena fedett pályáján fog edzeni a csapat Bocz Attila vezetőedzővel. 
Köszönjük támogatóinknak a segítséget  a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatalának, a Kovászna megyei Tanácsnak, a Szabóék, Toro Impex, Carpatgraph, AMK kft-knek a segítséget.