Litvániában készültek sízőink

Litvániában készültek sízőink

A Sport-All SC alpesi sícsapata befejezte Litvániában a harmadik felkészítő táborát a 2024/2025-ös versenyszezonra. Az edzőtábor edzései a Drunskininkai Snow Arena komplexum fedett alpesi lesikló pályáján zajlottak. A klub részéről mintegy 7 sportoló vett részt Bocz Attila edző irányításával. A hét napos edzőtáborban a napi két edzés néha a 2 órát is meghaladta.

Zöld Róbert a Vb.-re készül

" Nagy előrelépés volt sportolóinknak, hogy így a nyár derekán gyarapíthattuk a havon töltött hasznos időt. A táborban 13 edzés alatt mintegy 30 órát edzhettünk.  A makrociklus közepére kénytelen voltam egy délutánt kiadni pihenőnek, mert a sportolóink fizikuma és mentális állapota is megkövetelte. Nembeszélve a néha 40 Celsius fokos hőmérséklet különbségről."
Az utolsó két napban csatlakozott csapatunkhoz Vági Zoltán magyarországi edző két sportolójával, aki szakmai tapasztalatával, tanácsokkal segitette csapatunkat és egyben klubunk egyik felnőtt reménységének, Zöld Róbertnek a Saalbach-Ausztriai világbajnoságra való felkészülését.  

Jó hangulat és kitűnő munka jellemezte a sportolók adtitűdjét.

Köszönjük támogatóinknak (Szabóék, Toro Impex, Carpatgraph, AMK), a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatalának a segítséget. 

A folytatásban negyedik felkészítő táborunk augusztus végére datálható, amelyet ugyanitt Litvániában a Snow Arena-ban szervezünk, addig száraz edzésekkel fokozzuk sportolóink fizikai képességeit.