Legeredményesebb sportolónik

Legeredményesebb sportolónik

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, sportegyesületünk éves kiértékelő és díjkiosztó ünnepséget tartott június 17.-én a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében. Felelevenítettük a tanév jelentősebb mozzanatait-eseményeit és a különböző szakágak díjazták legeredményesebb sportolóikat. Az eseményen mintegy 250 szülő-nagyszülő és barát vett részt és osztozott az örömökben.

A 16:30-kor kezdődő eseményt az egyesület elnöke Vass Hunor nyitotta meg, hol köszöntötte az egybegyűlteket és általánosságban beszélt az elmúlt közel 10 hónap sikereiről. Az immáron közel 500 "mozogni vágyót" számláló szakosztály-együttes az eddigi évek epicentrumának nevezte az idei évet az eredmények tükrében.

Következtek a támogatók-partnerek külön-külön említése és egy-egy oklevél átvételére szólították a küldötteket, ezzel is megköszönve éves hozzájárulásukat a sportklub sikereihez.

Engedjék meg, hogy itt is említést tegyünk róluk:


A Dance&Fitness szakosztály támogatói:

Kovászna Megyei Tanácsa

PROD-PREST CONNECTION-PPC

Hope sped

Battery Team

Diószegi pékség

Bertis

ARCON

Sergiana

Aluco

SEPSI Bíztosító

RS ACTIV

Dunapack Rambox

24 TBK Cons

A&C ASSOCIATED

ARIX IMPEX

AVRA TRANS

Compact

Gosp Com

Hortigala

HUMARET alapitvány

IZOPLUS BUILDING

Kiper

KRON-TOUR

LAM alapítvány

Lucifer

NATUR ISLAND

Romill

Salvia Gyógyszertár

COMSIG CORALL

TIBOX

Sky Distrib

TGM Impex

TRANSFARM

Tricomserv

Walor Ro

Weekend

A Karate szakosztály támogatói:

OREX

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

MCC

TERRAN Románia

Romchemicals

Sport Világ

Arlero-Mamut Copy

Kovászna Megyei Sport és Ífjusági Igazgatóság (DJST)


A sí szakosztály támogatói:

Sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza Rutin Bauleitung


A sportklub állandó médiapartnerei:

Háromszék napilap- Tibódi Ferenc és Miska Brigitta

Székely Hírmondó- Bartha Zsófia

Sepsi Rádió- Grubisics Levente

Friss Fm- Bush Ildi

Sláger Rádió- Kovács Zsolt


  A táncszakosztály kiértékelője következett Vas-Vitus Kinga és Molnár Enikő konferálásában. Itt a 2016-os Porec-ben (Horvátország) megrendezett világbajnokság érmeseit díjazták egy speciel erre a célra készült meglepetéséremmel. Továbbá oklevelet és ajándékcsomagot kaptak a szakosztály többi jeles táncosai is.

A díjazottak névsorát itt nézhetitek meg.


A karatésok kiértékelőjét Vass Hunor és Gal Radu edzőpáros nyitotta és két külön korosztályban -10 év alatti illetve feletti- díjaztak, az év során összegyűjtött versenyeredmények alapján. A kis-karatésok mintegy 11 versenyen vettek részt, köztük volt nemzeti és nemzetközi megmérettetés egyaránt és összesen 201 érmet gyűjtöttek be, amelyből 75 aranyérem és 16 országos bajnoki cím.

A díjazottak névsorát itt nézhetitek meg.


Az úszó illetve síszakosztályok kiválóságait Bocz Attila és Bajkó Levente emelte ki. Bajkó Levente mindenik úszókiválóságnak ajandékcsomagot és oklevelet adott átt.

A díjazottak névsorát itt nézhetitek meg.

A Sport-All Ski Team csapatának eredménye 30 érem, amelyből  10 arany, 8 ezüst, 12 bronz. Bocz Attila edző rangsorolva díjazta versenyzőit és a legeredményesebb három versenyzőnek egy-egy serleget is átadott.

A díjazottak névsorát itt nézhetitek meg.


Végül a felnőttek is dobogóra állhattak, ugyanis a Gal Radu irányította Tae-Bo csapat tagjait oklevéllel és emlékéremmel díjazták egyenként.

Köszönetet szeretnénk mondani a sportklub nevében minden egyes szülőnek-nagyszülőnek és barátunknak, akik egész évben mellettünk álltak és állnak. Tudott dolog, hogy ezen felsorolt eredmények a Ti munkátok-hozzájárulásotok hiányában nem jöhetett volna létre.

A Sport-All csapata