Kommandón készültek karatésaink

Kommandón készültek karatésaink

Karate szakosztályunk versenyzői és utánpótlás korú sportolói, -mintegy 45 fő - a kommandói Ifjúsági Táborban szervezték idei versenyidőszakra hangoló edzőtáborukat. A táborban számos válogatott sportoló mellett helyet kaptak az újonnan feltörekvő gyereksportolók is. A 6 napos edzőtábort megelőzte egy gyomaendrődön tartott felkészülés is, amely az MTK Budspest egyesített alapozó tábora volt egyben.
Úgy gondoljuk adott volt minden kondíció ahhoz, hogy egy színvonalas és többrétű felkészülésen vegyünk részt. Munkánkat nagyban segítette, hogy a kommandói Horn Dávid Általános Iskola vezetősége idén is rendelkezésünkre bocsátotta a tornatermet, ahol naponta mintegy négy edzéssel készülhettünk. A felkészülést követően be is indul a versenyidőszak, ugyanis csapatunk 4 tagja már szeptember első hétvégéjén tatamira lép az olaszországi Foligno városában megrendezendő stílus világbajnokságon.
Mondhatni eléggé betáblázott versenyidőszak elé nézünk, reméljük, hogy a felkészülés meghozza a z eredmények tükrében a hozzáfűzött reményeket.
Külön köszönet a tábor megszervezésében, lebonyolításában állandó támogatóinknak, partnereinknek  Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kovászna Megye Tanácsa, az Orex, a Comerț Ata, a Simiro, a Maravet, a Sport Világ, a Twins Construct, a Lotus Pharma, a Real Job Solutions, a Papo, a Sebert Tehnologie, a Volk Automobile, a Tóth-Pál zálogház, a Totalterm, a Cont Service és a Diopanprod-nak.