Karate tábor 2017
Az idei ottalvós „KARATE TÁBOR” elnevezésű edzőtáborunkat Csernátonban rendezzük meg a kezdő illetve a haladó karatésainknak. Időpontja JÚLIUS 05-08 között.  Az előző évek tapasztalataiból kiindulva az alsó korhatár 5 év. Ezt minden karatésunknak ajánljuk, azoknak is, aki még nem aludt el otthonról, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon pozitív élményekkel térnek haza a gyerekek.

 A táborra történő jelentkezés az edzőknél lehetséges. Jelentkezni lehet egy 100 lejes előleg befizetésével

 JÚNIUS 15-ig.

A karate edzőtábor programja röviden

  • Július 05.-én, szerdán délelőtt 11 órakor indulás autóbusszal a Vadász utcai sportcsarnok (kis sportcsarnok) előtti parkolóból (ide kérek mindenkit, hogy időben érkezzen)
  • Azok a gyerekek akik vizsgázni-pótvizsgázni szeretnének a tábor végén övvizsgát tartunk (várhatóan szombat reggel 09:00 órától)
  • Érkezés Csernátonba a Kovács-vendégházba, beköltözés, ebéd.
  • Napi háromszori étkezés, állandó meleg-vizes szolgáltatás.
  • Napi három edzés korcsoportokra bontva, időjáráshoz igazodva teremben vagy szabadban.

Amiben bíztos részed lesz:

csapatépítő játékok, vetélkedők, tábortűz, éjszakai kincskeresés elemlámpával, szalonnasütés, múzeum látogatás, ajándék póló, foci bajnokság, szobatisztasági verseny értékes díjakért, "Tarzan" hinta, no meg izomláz :)

JAVASOLT FELSZERELÉS -karateruha, védőfelszerelések akinek van (seiken védő, lábszárvédő-lábtyű, fogvédő) -2 váltás melegítő (tréninig), pulóver, futásra alkalmas sportcipő, széldzseki vagy esőkabát, pólók, rövidnadrág, fehérneműk, zokni,  papucs, pizsama, köntös-vagy törölköző 2 db., tisztálkodó felszerelés -Szülői belátásra bízva, olyan játékot, amit kevésbé féltenek. Javasoljuk, hogy mutassuk meg a gyereknek, mit pakolunk be neki, mert nem fogja felismerni a sajátját a több tucat között!

Kiegészítők: elemlámpa, kis zacskó (gyűjtögetős játékokhoz), sebtapasz, szúnyogriasztó spray vagy kenőcs.

Zsebpénz: szülőkre bízzuk, de nem kell több 20 lejnél.

MOBIL TELEFONT az edzőtáborba hozni TILOS! Aki kapcsolatba szeretne lépni gyerekével, az elérheti valamelyik edzőn keresztül.

Vass Hunor 0743 961 814 / Gal Radu  0742 052 565 

A közös tábor-zárta után szombaton délben indulunk haza, minden gyereket a saját szülője, vagy egy megbízott személy kell elvegyen szombaton 11:00 órától.