Karate Edzőtábor, Csernáton

Karate Edzőtábor, Csernáton

Az idei ottalvós „KARATE TÁBOR” elnevezésű edzőtáborunkat Csernátonban rendezzük meg. Időpontja JÚNIUS 29.-től JÚLIUS 4.-ig.  Az előző évek tapasztalataiból kiindulva az alsó korhatár 5 év. Ezt minden karatésunknak ajánljuk, azoknak is, aki még nem aludt el otthonról, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon pozitív élményekkel térnek haza a gyerekek. A táborra történő jelentkezés az edzőknél lehetséges.

A karate edzőtábor programja röviden

o   Június 29.-én, hétfő reggel 10 órakor indulás autóbusszal a Vadász utcai sportcsarnok (kis sportcsarnok) előtti parkolóból (ide kérek mindenkit, hogy időben érkezzen)

o   Azok a gyerekek akik vizsgázni szeretnének a tábor végén tartandó övvizsgán, kérjük jelezzék időben.

o    Érkezés Csernátonba a Kovács-vendégházba, beköltözés, ebéd.

o   Napi háromszori étkezés, állandó melegvizes szolgáltatás.

o   Napi három edzés korcsoportokra bontva, időjáráshoz igazodva teremben vagy szabadban.

Amiben bíztos részed lesz:

csapatépítő játékok, vetélkedők, tábortűz,éjszakai kincskeresés elemlámpával, szalonnasütés, múzeum látogatás, ajándék póló, no meg izomláz :)

JAVASOLT FELSZERELÉS -karateruha, védőfelszerelések akinek van (seiken védő, lábszárvédő-lábtyű, fogvédő) -2 váltás melegítő (tréninig), pulóver, futásra alkalmas sportcipő, széldzseki vagy esőkabát, pólók, rövidnadrág, fehérneműk, zokni,  papucs, pizsama, köntös-vagy törölköző 2 db., tisztálkodó felszerelés -Szülői belátásra bízva, olyan játékot, amit kevésbé féltenek. Javasoljuk, hogy mutassuk meg a gyereknek, mit pakolunk be neki, mert nem fogja felismerni a sajátját a több tucat között!

Kiegészítők: elemlámpa, kis zacskó (gyűjtögetős játékokhoz), sebtapasz, szunyogriasztón spray vagy kenőcs.

Zsebpénz: szülőkre bízzuk, de nem kell több 20 lejnél.

MOBIL TELEFONT az edzőtáborba idéntől hozni TILOS! Aki kapcsolatba szeretne lépni gyerekével, az elérheti valamelyik edzőn keresztűl.

Vass Hunor 0743 961 814 / Gal Radu  0742 052 565 / Bocz Attila 0744 402 054

Július 04.-én szeretettel meghívunk minden szülőt-testvért a tábor végén tartandó nyilt övvizsgára, melynek kezdése 9:00 órakkor a csernátoni sportcsarnokban lesz (közvetlen szembe a szállásunkként szolgáló Kovács Vendégházzal). A közös táborzárta után szombaton délután indulás haza. Ide egyelőre nem rendeltünk autóbuszt, a többéves tapasztalat azt mutatja, hogy mindenkit hazavisznek a szülei, ha meg nem ... eddig még senki nem marad ott :)