Karácsony Kupa
Karate szakosztályunk hétvégén szombaton rendezte meg a már hagyományosnak számító Karácsony Kupa háziversenyét, ahol közel 130 egyesületen belüli kiskaratés mérhette össze tudását.

Karate szakosztályunk hétvégén szombaton rendezte meg a már hagyományosnak számító Karácsony Kupa háziversenyét, ahol közel 130 egyesületen belüli kiskaratés mérhette össze tudását. A verseny szombaton 10 órától kezdődött az ovisok versenyszámaival. Itt a Hófehérke, Benedek Elek, Pinocchio és Csipike óvodák nagycsoportosai versengtek összesen két versenyszámban (rúgáskombinációk és szivacsküzdelem). Délben a hivatalos megnyitó keretei között felléptek a Zumba és modern tánc szakosztály Z-Dance csapatának pom-pom táncosai, majd  a 6 éven felüliek következtek és 16 órakor ért véget a 13 évesek versenyszámával a torna. Az eddigi egyik legszínvonalasabbra sikerült az idei versenyünk és külön köszönet a Shoto-Team partneregyesület nyújtotta segítségért!

Lányok:

- siho-geri versenyszám győztesei:

Szilágyi Dorka, Tamási Panna Fruzsina (5 évesek, két kategória volt azért van 2 név), Muntyán Nagy Zorka (6 éves), Révész Nikolett (7 éves)

-szivacs kumite versenyszám győztesei:

Perjessy Kata, Jakab Eszter (5 évesek), Török Panka (6 éves), Révész Nikolett (7 éves)

-kata versenyszám győztesei:

Muntyán Nagy Zorka (6 éves), Halmágyi Chanell (7 éves), Babos Regina (8-9 éves,) Berczki Anna (10 éves)

-kumite versenyszám győztesei:

Halmágy Chanell (7 éves), Mantia Lilla (8-9 éves), Berczki Anna (10 éves)

 

Fiúk

- siho-geri versenyszám győztesei:IMG_5777

 Tölgyesi Gergő, Polgár Dániel, Gal Dávid (5 évesek), Nagy Nimród (6 éves), Dávid Mátyás (7 éves)

-szivacs kumite versenyszám győztesei:

Schrek Norbert, Tölgyesi Gergő, Kiss Zalán (5 éves), Szabó Patrik (5 éves), Dénezs Norbert (6 éves), Dávid Mátyás (7 éves)

-kata versenyszám győztesei:

Kertész Ákos (6-7 éves), Szabó Edwárd (8 éves), Király Ármin (9 éves),

Sibianu Zénó (10 éves, Tunya Lénárd (11-13)

-kumite versenyszám győztesei:

Imreh Lóránt (6-7 éves), Zátyi Szabolcs (8 éves), Balázs Előd (9 éves),

Sibianu Zénó (10 éves), Tunya Lénárd (11-13)

De a bajnoki címek mellett ne feledkezzünk meg a többi dobogósról sem és mindazokról, akik most  nem állhattak fel a dobogóra, mert minden nevezett versenyzőemlékéremben-emléklapban és a karatés-Mikulás által hozott gazdag ajándékcsomagban részesült.

Ha a végeredményt nézzük, minden gyerek mosollyal az arcán és éremmel a nyakában térhetett haza.IMG_6071

Nem marad más hátra, minthogy mi is megköszönjük elsősorban a szülők belénk fektetett bizalmát, a partnereink: Székely Mikó Kollégium, Sepsi Rádió, Z-Dance és támogatóink : Orex, Megyei Sportigazgatóság DJST, Multicereal-Com MCC,  és a D-Toys jelentős mennyiségű játéktámogatását!

Köszönjük, hogy ott voltatok!

Képeket a facebook GALÉRIÁBAN találtok