Jó hangulatú edzőtáborozás

Jó hangulatú edzőtáborozás

Egyesületünk karate szakosztályának versenyzői június 18-23 között edzőtáborozáson vettek részt. Az "I am karateka" táborsorozatot negyedik alkalommal rendeztük meg, idén is a gyergyócsomafalvi Ozon Turist Rekreációs központban, ahol a tábor végén övvizsgázhattak is az arra felkészültek. Egy programokban és élményekben gazdag szezonzáró tábor volt az idei, ahol az edzések sem maradhattak el. Célunk volt a versenyzői csapataink összekovácsolása, de ezmellett a technikai felkészülés és hiánypótlás is helyet kapott.

A napi két edzés mellett helyet kapott még a túrázás a közeli vízeséshez, lézerharcot illetve a paint ball-t is kipróbálhatták sportolóink. Több fordulós labdarúgó bajnokságot is szerveztünk a gyerekeknek, amelyet helyi szinten a "Spanyol" küldöttség nyert meg. Részük volt egy térképes kalandtúrában is, ahol a környéken és a közeli erdőkben elrejtett feladatsorokat kellett megoldaniuk a csapatoknak.

A tábor végét egy övvizsga zárta, ahol számos sportolónk sikeresen szerezhette meg a magasabb övfokozatát.

Köszönet támogatóinknak, az Orex, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, MCC, KTW, KÉSZ Románia, Comert Ata és a Sport Világ vállalkozásoknak.