Jó hangulatban zajló háziverseny

Jó hangulatban zajló háziverseny

Egyesületünk karate szakosztálya november 18.-án rendezte meg a már hagyományosnak számító gyerek karate háziversenyét a Székely Mikó Kollégium tornatermében. Az eseményre mintegy 163 nevezés érkezett be, volt aki három versenyszámban is elindulhatott (siho-geri -rúgáskombináció, szivacs-kumite és kumite verseny számokban).

A reggel 10:00 órakor kezdődő torna első résztvevői az öt évesek voltak, majd 14:00 után nem sokkal a 11 éves korosztály zárta a viadalt.

A verseny célja a kis-karatésaink sportba fektetett motivációjának fenntartása, a versenyzés és sikerek élményeinek beágyazása már kiskortól. Szerettünk volna minden gyermek számára érmet és élményt biztosítani, ami úgy érzem sikerült. Külön köszönet a szakosztály idősebb gyerek-sportolóinak és szülőknek a segítségért, akik odaadó munkájukkal is hozzájárultak a verseny pontos lebonyolításához. Egy igazi csapatmunka volt újra".

Első helyezettek lettek:

Eredmények Sport-All Kupa 2023

Szakosztályunk következő versenye a három hét múlva megrendezendő Youth League profi liga velencei állomása lesz. Az olasz városba kilenc sportolónk utazik, hogy összemérje tudását a világ elit karatésainak mezőnyében. Sok sikert kívánunk nekik.
Az esemény támogatói voltak:
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, ReSelecto, Premier Energy, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház,Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans.