Javában zajlik a felkészülés

Javában zajlik a felkészülés

Augusztus 11-18. között Gyomaendrődön (Magyarország) szervezte meg az MTK Budapest karate szakosztálya a már hagyományosnak számító alapozó edzőtáborát, ahol összesen 108 sportoló és edző vett részt.

A Háromszékiek mintegy 40 fővel vettek részt a táborban, akiket Vass Hunor és Baranyi Zsófia edzők kísértek el.
Török Panka és Péter-Csiki Csanád a válogatottal a franciaországi Montpellier-ben megrendezett egy hetes edzőtáborból érkezett a Gyomai táborba, akik már a Vb.-re elkezdték a ráhangoló munkát.
Az MTK sportolói mellett, Romániából, Izraelből, Lengyelországból és Felvidékről is érkeztek versenyzők.

A háromszéki csapat

Az edzések 3 korcsoport szerinti elosztásban zajlottak, amelyeket négy edző koordinált napi 3 edzés formájában, folyamatos terhelés és képzés alatt tartva a versenyzőket, ugyanakkor a rehabilitációért Kelemen Vilmos masszőr felelt a tábor ideje alatt.

Az ifjú versenyzők

"Így frissen az edzőtábor után azt gondolom, hogy mindazon célok amelyek ki voltak tűzve a különböző korcsoportok számára, azok mindegyike teljesült. Én személy szerint a legifjabb versenyzőkkel foglalkoztam és minden amit fejleszteni vagy javítani szerettem volna náluk, azt úgy gondolom sikerült is. Mindez nagy lendületet adott a további felkészüléshez és a közelgő őszi szezonhoz." - Baranyi Zsófia, edző.


Az Augusztus mindig egy meghatározó időszak sportolink felkészülésében, ugyanis ekkor kapnak egy olyan alapot és ezáltal terhelés sorozatot, amely megalapozhatja az őszi szezont. Nyilván még sok munka van hátra, mondhatom, hogy a felénél vagyunk, de a megfogalmazott terv szerint haladunk. Ilyenkor sok múlhat a sérülések kiküszöbölésén, ha ez sikerül, akkor jó formában kezdhetjük a szezont. - Vass Hunor

Török Panka és Halmágyi Chanel

A sportolók soron következő edzőtábora az "I am Karateka" kommandói, magas hegyi edzőtábor, augusztus 25-31. között.



Köszönjük állandó szponzorainknak a támogatást!

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa
MTK sport
Orex
SIMIRO Engineering
Premier Energy Distribution
ReSelecto
Sport Világ/ Sport Factor
Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek
Twins Construct
Papo
Gapano Trans
Comert Ata
Sebert Tehnologie
Tóth-Pál zálogház
Optim Project
NASA
Sajgo Trans
Sound Creation
Saman Sport
Tatami-Sport