Huba a Tatai Olimpiai Központban készül

Huba a Tatai Olimpiai Központban készül

A Sport-All S.C. egyik kiválósága, Gödri Mártis Huba képviseli Magyarországot kadet -52 kg-os kategóriában a jövő héten Dániában megrendezendő EKF Karate Európa Bajnokságon. Huba az MTK Budapest sportolójaként vívta ki az indulás jogát a kvalifikációs versenysorozatban. 
Jelen pillanatban a válogatott a Tatai Olimpiai Központban készül a kontinensviadalra, majd Február 6.-án reggel utazik a Magyar küldöttség a dániai Alborgba.
Kérdeztük sportolónkat, hogy miként alakul a flkészülés:
Negyedik napja vagyunk itt Tatán, amely eleve motiváló hely lehet egy sportoló számára, mivel az egykori és jelen sportkiválóságok, olimpikonok egyik főhadiszállása. Naponta háromszor edzünk a csapattal, és számos átbeszélés, pszichés felkészítő, taktikai tanács jellemzi a felkészülésünket.
A korosztályos válogatott irányítóedzője Fischer Mihály, aki egyben az MTK-nál vezetőedzőm is. Közel állnak hozzám Misi sensei edzésmódszerei, így  könnyedébben tudok azonosulni az edzésprogrammal. Továbbá Papp Mikós és Egri Tamás válogatottedzők is a legjobb tudásuk szerint mentorálnak bennünket.
Úgy gondolom nagyon precíz és szakszerű edzői csapat irányít bennünket, a többi már csak rajtunk sportolókon múlik.
Én megteszek minden tőlem telhetőt, hogy méltó helytállást tanusítsak.
 
A versenyre kiutazik, Vass Hunor edző is, aki Huba itthoni nevelőedzője, hogy jelenlétével is hozzájáruljon sportolónk sikeréhez.
Sok sikert kívánunk Hubának a közelgő megérettetésén de már ezt is nagy előrelépésnek vélem, hogy egy Háromszéki fiatal a Magyar válogatott tagjaként szerepelhet.