Eredményes szezonzárás

Eredményes szezonzárás

Szombaton rendezték meg a 19. Saishin Kupát Rm. Valcean, amely Románia egyik legszínvonalasabb karate kuparendezvénye. Az olténiai városban mintegy 30 egyesület 442 sportolója állt tatamira, köztük egyesületünk karate szakosztályának 39 versenyzője, akik összesen 32 érmet szereztek, amelyből 11 arany-, 10 ezüst és 11 bronzérem.

A népes mezőny ellenére és az eddig, ennyire nem tapasztalt atrocitások mellett büszkén jelentjük, hogy sportklubunk lett a verseny legeredményesebb egyesülete és vehettük át az ezzel járó óriásserleget.

Érmeseink lettek:


Mivel ez volt az idei versenyszezon utolsó állomása, így szakosztályunknak nem marad más, mint a szokásos kiértékelő és díjkiosztó ünnepség, ahol felelevenítjük élményeinket és méltó képen díjazzuk sportolóinkat.
Köszönetet szeretnénk mondani a csapatnak, szülőknek, támogatóinknak és partnereinknek, akik egész tanévben mellettünk álltak és hittek munkánkban.
Köszönjük az Orex, Sepsiszentgyörgy Tanácsa, KTW, MCC, Mamut Copy, Comert Ata, Eniplast, KÉSZ Románia,  Sport Világ, RGT és Bóbita Egyesület.