Cipruson edzőtáboroztunk

Cipruson edzőtáboroztunk

Egyesületünk mintegy hét sportolója edzőjükkel Vass Hunorral utaztak egy 3 napos karate szemináriumra a ciprusi Nicosia-ba. A szigetország fővárosába egy helyi egyesület meghívását és vendégszeretetét élvezhették a háromszéki sportolók, akiknek feladatuk volt az ottani sporttársukat segíteni edzésmunkájukban. A szemináriumot Vass Hunor tréner vezette, aki elmondása szerint egy eléggé hasznos kimenetelű edzőtáborozáson vannak túl.

„Pénteken érkeztünk Lárnaka városába, ahonnan vendéglátóink elkísértek szállásunkra és már aznap este volt egy közös edzés. Szombaton egy, illetve vasárnap három edzésünk volt. Utóbbi nyitott volt a sziget összes sportolója előtt egyaránt. Jó hangulatban és a sport szellemiségének érvényesülése mellett zajlottak az edzések, amelyre ellátogatott -és figyelemmel kísérte- a szigetország karate szövetségének elnöke is. Úgy gondolom mindkét fél elégedett lehet, remélhetőleg pozitívan hozzájárultunk az ottaniak fejlődéséhez, illetve mi is sok élménnyel és új kapcsolatokkal gazdagodhattunk. Legközelebb április végére kaptunk újabb meghívást vendéglátóinktól.”

Egyesületünk versenyzői csapata elkezdte a 2020-as versenyidény első szakaszára való felkészülést. Várhatóan februártól kezdődik a versenyszezon.

Sikeres versenyidényt kívánunk!