Budapest Open 2021
A Sport-All SC mintegy 23 sportolója a hétvégén a szezon első versenyén, a népes és színvonalas Budapest Open vett részt, amelyet Budapesten a Vasas Jégcentrumban rendeztek meg. Az 1786 nevezőt felsorakoztató versenyen 34 nemzet képviseltette magát. Köztük az MTK Budapest színeiben szereplő háromszéki sportolóink, akiknek összesen hat alkalommal adatott meg, hogy dobogóra állhassanak.
Mérlegünk két arany-, három ezüst- és egy bronzérem, amely hozzásegítette, hogy az MTK Budapest a torna legeredményesebb csapata legyen.

Eredmények

Aranyérmesek:
Benkő Zsolt, junior +76 kg
Péter Csiki Csanád, U12 -40 kg
Ezüstérmesek:
Vitályos Eszter, junior -53 kg
Antal Gréta, U12 -35 kg
Fazakas Adrienn, U12 -30 kg
Bronzérmes:
Török Panka, U14 -47 kg
Egy mondhatni nehéz és "mély vízzel" nyitottuk az idényt, de ennek ellenére a sportolóink teljesítménye jónak nevezhető. Olyannyira, hogy a junior korú sportolóinknak sikerült kvalifikációs pontokat is gyűjteni a 2022-es korosztályos Európa Bajnokságra. Alapjába véve mindenik sportolónak sikerült 1-2 győztes meccset vívnia, de a mezőny közel sem volt könnyűnek nevezhető. Kiemelném még Fejér Milán, U12 -35 kg sportolónkat, aki három győztes meccs után a bronzmeccset úgy vesztette el, hogy vezetett, viszont a rutintalansága miatt az utolsó másodpercben kilépés miatt leléptették.
Folytatjuk a versenyek sorozatát, ma este a csapatunk két tagja, Török Panka és Daragics Viktória az Isztambulban megrendezendő Youth League profi verseny liga következő állomására utaznak.
Köszönjük támogatóinknak: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Orex, Comert Ata, a Simiro, a Maravet, a Sport Világ, a Thermo Control, a Twins Construct, a Real Job Solutions, a Papo, a Sebert Tehnologie, a Volk Automobile, a Tóth-Pál zálogház,  a Totaltermnek, hogy partnereink és támogatják sportolóink munkáját.