Borbély Eszter a verseny legeredményesebb versenyzője

Borbély Eszter a verseny legeredményesebb versenyzője

Hétvégén november 5-én rendezték meg az Avas Kupa – 17. Csordás József nemzetközi meghívásos karate emlékversenyt a Miskolci Egyetem körcsarnokában. A meghívásos versenyen 3 nemzet (Románia, Szlovákia, Magyarország) 31 egyesület, 555 nevezéssel mérték össze tudásukat a karatékák 5 küzdőtéren. A 152 trófea és több mint száz érem méltó gazdára talált.

A sepsiszentgyörgyi Sport-All S.C./ MTK Budapest utánpótlás korú versenyzői méltó helytállással bizonyítottak.
Összesen 36 sportolóval (44 kategóriában neveztünk) álltunk pástra és 36 érmet szereztünk, amelyből 18 arany-, 13 ezüst- és 5 bronzérem a mérlegünk.
Nagyon jó hangulatú versenyen vagyunk túl, ahol kultúrált körülmények és korrekt bírói hozzáállás jellemezte a versenynapot. A kisversenyzőink méltó helytállásról tettek újra bizonyságot, ahonnan kiemelném Borbély Eszter versenyzőnk nevét, aki a torna legkiemelkedőbb női versenyzője címet szerezte meg.

EREDMÉNYEK
Csapatunk következő megmérettetése a jövő hétvégén, Budapesten megrendezendő Hungarian Open nemzetközi karateverseny lesz, ahová 24 nevezővel indulunk. Ez egyben a záróverseny is, ami a 2024-es grúziai Európabajnokság kvalifikációját illeti a válogatott utazó keret kialakításában.


Köszönet a szülőknek, akik elkísérték a csapatot, ezzel is segítve az edzői stáb munkáját. Továbbá állandó támogatóinknak és partnereinknek:
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, ReSelecto, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház,Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans,