Biztató eredmények a novemberi VB előtt

Biztató eredmények a novemberi VB előtt

Szombaton rendezték meg Belgiumban az Open International de Karate de la province de Liege nemzetközi versenyt, ahol 17 ország 900 versenyzője közül, két székelyföldi sportolónk lépett tatamira. Török Panka és Péter-Csiki Csanád képviseletében, ezúttal magyar válogatott színekben.

 Török Panka junior -59 kg kategóriában 4  magabiztos győztes mérkőzéssel szerezte meg az aranyérmet a szezon első versenyén. Eredményei:

-Aurélie Antoine (Belgium) 3-2

-Steenholt Kristensen Anna (Dánia) 2-0

-Martins Dias Gabriela (Luxemberg) 3-0

-Hellen Ili (Némeország) 1-1

Panka a dobogó tetején
Péter-Csiki Csanád egy igen szoros meccsben maradt alul a francia Doucare Axelel szemben, így sajnos ő nem jutott most érem közelébe. Ugyanakkor része volt a kade fiú csapatban, ahol bronzérmet sikerült szerezniük.
Csanád és a bronzérem
Egy hónappal a Világbajnokság előtt ez egy kitűnő alkalom volt ahhoz, hogy a sportolók felmérhessék milyen állapotba vannak, illetve az edzők is kapjanak egy képet a jelenlegi formájukról. 


A csapat következő állomása a szeptember 20-22. közötti Budapest Open, amely az első kvalifikációs verseny a februári Korosztályos Európa Bajnokságra, egyben az utolsó verseny a velencei Világbajnokság előtt.

Köszönjük szponzorainknak!

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa
MTK sport
Orex
SIMIRO Engineering
Premier Energy Distribution
ReSelecto
Sport Világ/ Sport Factor
Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek
Twins Construct
Papo
Gapano Trans
Comert Ata
Sebert Tehnologie
Tóth-Pál zálogház
Optim Project
NASA
Sajgo Trans
Sound Creation
Saman Sport
Tatami-Sport