Az év legjobbjai
Egyesületünk karate szakosztályának június 14-én, pénteken került sor az Éves Kiértékelő és Díjkiosztó Gálájára, ahol a 2023/24-es tanév legsikeresebb versenyzőit díjaztuk. Összesen 174 résztvevő volt ezen az estén, ebből 117 szülő, illetve családtag és 57 díjazott sportolónk.

A díjazást két kategóriában történt. Az egyik csoport a Versenyzői 2, ahol 8-11 éves sportolóink vannak és a másik csoport a Versenyzői 1, ahol 12 éves korú versenyzőinket méltattuk az eredményeik tükrében. 
Az év legeredményesebb versenyzőinek Para Lőrinc és Fejér Milán bizonyultak, akik egy-egy 73 cm-es kupát emelhettek a magasba és vihettek haza a polcra.

Minden egyes sportoló kapott névreszóló kiskupát, viszont az első 5 helyezett már nagyobb serleggel gazdagodott és minél előrébb végzett az adott sportoló, annál nagyobb a serleggel gazdagodott. 
Az esemény rendkívül jól sikerült, a gyerekek és a szülők arcán is mosolyokat láthattunk, ugyanakkor voltak megható pillanatok is. Ezúton is szeretnénk gratulálni minden egyes versenyzőnknek és további hasonlóan fantasztikus eredményeket kívánunk!

Összesített eredmények
A csapat következő eseménye a hétvégén megrendezendő Austrian Junior Open Salzburgban, ahol két sportolónk érintett. Fejér Milán és Péter-Csiki Csanád lépnek tatamira és az utóbbinak ez az utolsó esélye kvalifikálnia magát az őszi Korosztályos Világbajnokságra.

Köszönjük szponzorainknak a támogatást!

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa
Orex
SIMIRO
Premier Energy Distribution
ReSelecto
Maravet
Sport Világ/ Sport Factor
Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek
Twins Construct
Papo
Sebert Tehnologie
Tóth-Pál zálogház
Totalterm
NASA
Sajgo Trans
Sound Creation
Saman Sport Hungary
Tatami-Sport