11 napos felkészülés

11 napos felkészülés

Karate szakosztályunk versenyzői és utánpótlás korú sportolói, -mintegy 60 fő - a kommandói Ifjúsági Táborban szervezték idei versenyidőszakra hangoló edzőtáborukat. A táborban számos válogatott sportoló mellett helyet kaptak az újonnan feltörekvő gyereksportolók is. A 11 napos edzőtábort mintegy közel 40 sportoló csinálta végig, az utolsó 3 napra csatlakoztak a kis-karatésok is.
Úgy gondoljuk adott volt minden kondíció ahhoz, hogy egy színvonalas és többrétű felkészülésen vegyünk részt. Munkánkat nagyban segítette, hogy a kommandói Horn Dávid Általános Iskola vezetősége idén is rendelkezésünkre bocsátotta a tornatermet, ahol naponta mintegy négy edzéssel készülhettünk. A felkészülést követően be is indul a versenyidőszak, ugyanis csapatunk 25 tagja már hétvégén Budapesten lép tatamira a Budapest Open nemzetközi karate tornán, majd Isztambulba utazunk Youth League versenyre.
Mondhatni eléggé betáblázott versenyidőszak elé nézünk, reméljük, hogy ezt a járványhelyzet is lehetővé teszi.
Külön köszönet a tábor megszervezésében, lebonyolításában nyújtott segítségért Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának továbbá állandó támogatóinknak, partnereinknek  Orex, Comert Ata, a Simiro, a Maravet, a Sport Világ, a Thermo Control, a Twins Construct, a Real Job Solutions, a Papo, a Sebert Tehnologie, a Volk Automobile, a Tóth-Pál zálogház,  a Totaltermnek.