WKF Román Bajnokság

WKF Román Bajnokság

Hétvégén a Bukarest melletti Izvorani-ban található Olimpiai Központ adott otthont a karatésok össz stílus országos bajnokságának, ahol a egyesületünk karate szakosztályának mintegy 17 sportolója is versenybe szállt a Román Bajnoki címekért. Az országos döntőn csak azon sportolók vehettek részt, akik a saját stílusversenyükön is dobogós helyen végeztek.

Hétvégén a Bukarest melletti Izvorani-ban található Olimpiai Központ adott otthont a karatésok össz stílus országos bajnokságának, ahol a egyesületünk karate szakosztályának mintegy 17 sportolója is versenybe szállt a Román Bajnoki címekért.
Az országos döntőn csak azon sportolók vehettek részt, akik a saját stílusversenyükön is dobogós helyen végeztek.

Egyesületünk mérlege két országos bajnoki cím, egy ezüst-, és három bronzérem.

Érmesek:
arany:
Jankó Andrea U14 +52 kg 
Török Panka kadet -54 kg  
ezüst:
Halmágyi Chanel  kadet -47 kg
bronz:
Antal Gréta  U14 -47 kg
Daragics Viktória  junior -59 kg
Tamási Panna Fruzsina  kadet -61 kg

Az elért eredménnyel sajnos nem vagyok a legelégedettebb. Keresem a vétett edzői vagy felkészülési hibákat és javítani is fogjuk. Azért is, mivel az elkövetkezendő két hét is mozgalmas lesz sportolóinknak, így sürget az idő, hogy mielőbb orvosoljuk a hiányosságot.
Április utolsó hétvégéjén, mintegy 7 sportolónk a spanyolországi A Coruna városában lép küzdőtérre a ifjúsági ligasorozat (Youth League) következő állomásán, amelyet rögtön a Magyar Karate Bajnokság követ Budapesten. 

Köszönjük szépen támogatóinknak a kitartó segítséget, hozzájárulást, hogy biztosítják az anyagi feltételeket:


Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház,Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans, ReSelecto.

Sport-All SC karate szakosztályának versenyzői a Román Bajnokságon