Taktikai edzőtábor
Egyesületünk karate szakosztályának versenyzői csapata egy 10 napos téli pihenőt követően egy bejárós edzőtáborral nyitotta az idényt, ahol napi két edzéssel készültek sportolóink. Az elmúlt hétvégén viszont a spanyol Antonio Oliva Seba 9 danos nemzetközi karateedző tartott taktikai és stratégiai edzőtábort a karatésaink versenyzői csapatának illetve az MTK Budapest gyerekcsapatának. A rendezvényen, amelynek a Székely Mikó Kollégium sportterme adott otthont, mintegy 45 versenysportoló vett részt.

Mivel egyesületünk jelen van a Magyar Nemzeti Bajnokságban, az MTK Budapest színeiben így a fontosnak tartottuk, hogy ezen a jeles és hasznos eseményen  az anyaországi csapattársaink is jelen legyenek. A vendégsportolók elszállásolását a helyi sportoló gyerekek családjainál oldottuk meg, ezzel is mélyítve kapcsolatunkat és az egységes eszmét. Ez úton is köszönjük a családoknak.
A budapesti küldöttséget Miklós Nikolett edző vezette, sokuknak első alaklom, hogy székelyföldre utaztak. Remélhetőleg rengeteg pozitív élménnyel térhettek haza sporttársaink.
A versenyidény hivatalosan február közepétől kezdődik karatésainknak, amikor is a Petrozsény melletti Baruba utaznak a Masibo kupára. Ezen kívül számos külföldi és belföldi verseny vár sportolóinkra.