Sportkontroll, eddz fejben is!
Kedves sportolók, edző kollégák, szülők, ezúton szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani és meghívni a "Sportkontroll, eddz fejben is! " nevet viselő rendezvényünkre, amelyet a Székely Mikó Kollégium dísztermében rendezünk meg. Meghívott oktatónk, Domján Áron agykontroll oktatató szakember Budapestről. Áron válogatott sportolóból lett szakértője ezen területnek, illetve családja honosította meg Magyarországon az agykontrollt, mint képzést, Dr. Domján László személyében.
Számos agykontroll tanfolyam abszolválása után döntött úgy, hogy specifikusan kellene foglalkozni a sportolókkal-edzőkkel és a sportoló gyerekek szüleivel az agykontroll területén belül. Ezért is kapta a "sportkontroll" nevet ez a terület.
A tanfolyam sportágtól függetlenül nyitott minden érintett sporttal kapcsolatos személy számára.
Néhány referencia Domján Áronról:
 
A tanfolyam menetét tekintve (szombat és vasárnap) reggel 9:00-18:00 között, másfél óránként 15 perces szünetek illetve egy 45 perces ebédszünet.
Az alsó korhatár 10 év.
Minden tanfolyamot elvégző egy oklevelet kap.
A tanfolyam díja: 150 lej/fő
Az esemény szervezésében partnerségi szerepet tölt be a megyei tanfelügyelőség keretein belül létező "Csutak Vilmos Pedagógusok Háza", akik szintén oklevelet (hivatalos elismervényt) ad azon pedagógusoknak, akik sikeresen teljesítik a tanfolyamot . Ezen kiállított oklevél sok esetben beleszámít a különböző versenyvizsgáknál, önéletrajzban megjeleníthető hivatalos okiratnak számít.
A rendezvény hivatalos médiapartnere a Sepsi Rádió, akinek külön vendége lesz Domján Áron oktató. A műsorra szeptember 22.-én lesz élőben hallható a rádió FM 98,5 hullámhosszán vagy interneten a www.sepsiradio.ro címen.
 
A helyek limitáltak, ezért kérünk mindenkit, amennyiben részt szeretne venni eseményünkön keressen telefonon.
Vass Hunor +4 0743 961 814