Sikeresen övvizsgáztak karatésaink

Sikeresen övvizsgáztak karatésaink

Egyesületünk karate szakosztálya hétvégén rendezte meg a már hagyományosnak számító éves övvizsgáját. A Székely Mikó Kollégium sporterme adott otthont a szombati eseménynek, ahol összesen 101 karatéka tehetett bizonyságot tudásáról, a munkába fektetett elhívatottságról. Az esemény nyitott volt a szülők és más szimpatizánsok is eljöhettek, hogy megnézzék gyerekeiket.

A szülőktől, nagyszülőktől és barátoktól népes lelátóról kisérhették figyelemmel, hogy a Sport-All SC. karate szakosztályának sportolói miként demonstrálják elhívatottságukat a karate sport diszciplínájában és vizsgakövetelmény rendszerében. A vizsga 3 különböző szintű csoportban zajlott.
Reggel 9:00 órától a kezdő és középhaladók (K&H), 11:00 órától a haladók (V3), míg 13:00 órától a már versenyző karatékák vizsgáztak (V1-V2).
A vizsga mind elméleti, gyakorlati és erönléti követelményrendszerének eleget tettek, így örömmel jelenthetjük be, hogy minden sportolónk sikeresen vizsgázott a kitűzött övfokozatra.

Gratulálunk sportolóinknak és köszönjük a szülők belénk fektetett bizalmát, nem feledkezve meg állandó támogatóinkról sem, akik szintén munkánkat támogatják:

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház,Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans, ReSelecto
 

Csoportkep