Sikeres háziverseny
November 26.-án rendezte meg egyesületünk karate szakosztálya az egyébként hagyományosnak számító gyerek karate háziversenyét a Székely Mikó Kollégium tornatermében. Az eseményre mintegy 98 versenyző nevezett, volt aki három versenyszámban is elindulhatott. A nevezett sportolók között nem csak a házigazda klub versenyzői, hanem nyolc meghívott sportoló is részt vett a szintén sepsiszentgyörgyi Shoto-Team SC-től.
Legutóbb 2019-ben rendezhettünk ilyen kaliberű háziversenyt és ezért is volt jó újra pástra vinni az eseményt.
A verseny célja a kis-karatésaink sportba fektetett motivációjának fenntartása, a versenyzés és sikerek élményeinek beágyazása már kiskortól. Szerettünk volna minden gyermek számára érmet és élményt biztosítani, ami úgy érzem sikerült.
Aranyérmesek névsora:
Külön köszönet a szakosztály idősebb gyerek-sportolóinak és szülőknek a segítségért, akik odaadó munkájukkal is hozzájárultak a verseny pontos lebonyolításához. Egy igazi csapatmunka volt.
Szakosztályunk következő versenye a két hét múlva megrendezendő Youth League profi liga velencei állomása lesz. Az olasz városba hat sportolónk utazik hogy összemérje tudását a világ elit karatésainak mezőnyében. Sok sikert kívánunk nekik.