Övvizsga 2015
Elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek tanúbizonyságot kell tennie tudásáról, a befektetett munka hasznosságáról. A :: SPORT-ALL :: Sport Club övvizsgát hirdet elő-sárga azaz „tigris öv” (6 kyu,) sárga (5 kyu) illetve narancssárga (4 kyu) övfokozatokra, amelyre szeretettel vár Téged, mint  sportolót  és meghívottjaidat.  A vizsgára 2015.május 24.-én, vasárnap kerül sor a Székely Mikó Kollégium sporttermében.

Mivel az idei félév meglehetősen zsúfolt és eseményekkel/versenyekkel telítettek a hétvégéink, így csak a Pünkösd vasárnapját tudtuk betenni vizsgaidőpontnak. Mindenki megértését és elnézését kérjük ezért. Az eredetileg meghirdetett 23.-át meg a csíksomlyói búcsú miatt  voltunk kénytelenek halasztani.

Mindazok, akik lemaradnak a vizsgáról, számukra hamarosan kiírunk egy időben közeli pótvizsgaidőpontot vagy a csernátoni gyerek edzőtáborban pótvizsgát tehetnek. Ide már 6 éves kortól lehet jönni.

A vizsga időbeosztása:

  • 10:00 a Hófehérke napközi közép-csoportos  karatésai vizsgáznak

  • 11:00 a Hófehérke napközi nagy-csoportos  karatésai vizsgáznak

  • 12:30 a Benedek Elek napközi karatésai vizsgáznak

  • 13:45 a Csipike és Pinocchio napközik karatésai vizsgáznak

  • 15:00 a Székely Mikó Koll. sporttermébe járó karatésok vizsgáznak

Íratkozni az óvónéninél/edzőnél lehet május 20.-ig! A vizsgadíjak befizetését az edzőnél vagy a helyszínen lehet a vizsga előtt 30 perccel. A vizsgadíj az elismert övfokozati oklevelet tartalmazza. Az öv ára nincs benne ebbe a díjba, ennek beszerzése nyitott, sikeres vizsgatétel esetén a helyszínen is megvásárolható.

Felszerelés:  karate ruha- ha nincs, akkor fehér póló-hosszú nadrág és a meglévő öv. A narancssárga illetve zöld öves karatésaink csakis valamelyik edzőtábor sikeres teljesítése után vizsgázhatnak, hol megfelelő elmélyítést kapnak a vizsgaanyagból. Továbbá azon versenyzői és versenyzői utánpótlás csapat tagjai, ahol főként a versenyzésen volt eddig a hangsúly, Ők is valamelyik edzőtábor alkalmával vizsgázhatnak.

" Aki magot vet, egy évben gondolkodik...Aki tíz évben gondolkodik, fát ültet...

.                       Aki húsz évben gondolkodik, gyereket nevel! "