Mosolyteli Sport-All Kupa

Mosolyteli Sport-All Kupa

Egyesületünk karate szakosztálya hétvégén szombaton rendezte meg a már hagyományosnak számító háziversenyét a 13. Sport-All karate kupát, ahol közel 40 kisiskolás karatés mérhette össze tudását. Ez a verseny csakis a kezdő illetve kishaladó sportolóinknak szólt. A rendezvény szombaton 10 órától kezdődött a Székely Mikó Kollégium sporttermében az öt évesek versenyszámaival.

 Az előírt programot teljes mértékben tudták tartani a szervezők, hála a  versenyzői csapat szaksegítségnek.

A versenyünk fő célja volt, hogy minden felnövekvő kiskaratés érmekkel és pozitív élményekkel térhessen haza. Ezt a célt szolgálta az egy korosztályon belüli kiscsoportos díjazás is, ahol minden sportoló-palánta dobogóra állhatott.

Lássuk a bajnokok névsorát:

Külön elismerés a többi második és harmadik helyezettnek egyaránt. Egy sikeres versenyélmény volt mind a gyerekek és szülők számára egyaránt.

Meg szeretnénk köszönni elsősorban a szülők belénk fektetett bizalmát továbbá partnereink-támogatóink a Kovászna Megyei Sport és Ífjusági Igazgatóság DJST, Orex, Mammut Copy,  Comert-Ata és a Sport-Világ támogatását. Valamint a Székely Mikó Kollégiumnak a partnerséget, hogy ezúton is biztosította a helyszínt.

További hasonló eredményeket kívánunk