Megnyertük a Román bajnokságot

Megnyertük a Román bajnokságot

Mondhatni egy álom vált valóra a hétvégén Izvorani-ban, a főváros melletti Olimpiai Központban megrendezett a Román WKF Karate Bajnokság őszstílus döntőjén. Az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők, azaz 58 egyesületet és 571 sportoló összesen, hogy a nemzet legrangosabb karate versenyén megméressenek. A háromszékieket -többek között- a Sport-All S.C. (edzők Gál Radu, Gergely Tamás és Vass Hunor) mintegy 24 versenyzője képviselte.

A sportolóink mérlege 22 érem, amelyből 8 arany, 7 ezüst és 7 bronz, ezzel megszerezve az idei Románán Bajnokság legeredményesebb csapata címet.

"Nagyon nagy elégtétel és öröm ez mind a sportolók, edzők és szülők számára egyaránt, ugyanis nem tudok róla, hogy lett volna még Sepsiszentgyörgy érem-első a Román Bajnokság döntőjén. Megelőzve a főváros összes vezető klubjait, büszkén mondhatjuk el, hogy a kemény munka és a beléje fektetett hit meghozza gyümölcsét.
Az idei évre nem tervez csapatunk több versenyen való részvételt, de amit már most meg tudunk egyöntetűen fogalmazni, hogy hétfőtől erre már csak múltbéli sikerként tekintünk és folytatjuk a munkát tovább téli szünet nélkül.Tervezünk közös edzéseket a megyén belüli partneregyesületekkel, ezzel is fejlesztve egymás módszereit"
Köszönjük támogatóinknak, első soron a szülőknek, Kovászna Megye Tanácsának, OREX, MCC, Terran Románia, RGT és KTW vállalkozásoknak, hogy támogatják munkánkat.