Legeredményesebb csapat a Tusnád Kupán

Legeredményesebb csapat a Tusnád Kupán

Hosszas kényszerszünet után, idén újra megrendezésre került a Tusnád Kupa karateverseny. A verseny egyben emléktornaként is szolgál a néhai György Gellért karatés sportoló előtt. Az idei eseményre 20 egyesületből, mintegy 310 sportoló érkezett és 600 nevezés, amely az eddigi legmagasabbnak számít a kupa történetében. Egyesületünk 45 sportolóval indult és mintegy 77 versenyszámban nevezett. Az eredmények tükrében 56 alkalommal sikerült dobogóra állnunk, 22 arany, 17 ezüst- és 17 bronzérem átvételére.

Hosszas kényszerszünet után, idén újra megrendezésre került a Tusnád Kupa karateverseny. A verseny egyben emléktornaként is szolgál a néhai György Gellért karatés sportoló előtt. Az idei eseményre 20 egyesületből, mintegy 310 sportoló érkezett és 600 nevezés, amely az eddigi legmagasabbnak számít a kupa történetében. 
Egyesületünk 45 sportolóval indult és mintegy 77 versenyszámban nevezett. Az eredmények tükrében 56 alkalommal sikerült dobogóra állnunk, 22 arany, 17 ezüst- és 17 bronzérem átvételére, amellyel a verseny legeredményesebb egyesülete is lettünk.

EREDMÉNYEK KATEGÓRIÁNKÉNT


" Jó hangulatban zajlott az idei Tusnád Kupa, kiemelten pozitív hozadékaként említeném, hogy sok olyan szülő-nagyszülő is ellátogathatott szurkolni gyrekének-unokájának, aki még nem volt karateversenyen. Lehetőséget adtunk a versenyzés kipróbálására kezdőbb sportolóinknak is, akik úgy gondolom méltó mód helytálltak és teljesítettek. Nagy segítség volt számomra, hogy ifi korú versenyzőink ellátták az edzői feladatokat és egy egységként, azonos cél érdekében dolgozhattunk.
 Csapatunk nagyrészének ez volt a szezon záróversenye, még hátravan a Youth League versenysorozat Porec-i (Horvátország) állomása, ahová a világ legkiemeltebb ifi sportolói mérkőznek meg. Ide még "bent tartjuk a tűzben" négy sportolókat, akik résztvesznek ezen a versenyen, amelyet július első hétvégéjén rendeznek a dalmáciai városban. "

A SPORT-ALL csapata lett a legeredményesebb

Köszönet támogatóinknak, hogy az egész versenyszezonban kitartóan támogatták-támogatják munkánkat:

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház, Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans, ReSelecto