Kiváló szezonkezdés

Kiváló szezonkezdés

Egyesületünk karate szakosztálya elkezdte az idei év versenyidőszakát, amelyet egy kisebb rákészülés és alapozásos munka előzött meg. A hétvégén a Petrozsény melletti Nagybárban megrendezett nemzetközi Masibo kupát szánta szakosztályunk az első és egyben felvezető versenyének. Az eddigi legnépesebb mezőny gyűlt össze, ugyanis 3 ország 29 egyesületének mintegy 582 sportolója nevezett. A szomszédos országok (Ukrajna, Moldova köztársaság) klubcsapataikkal vettek részt.

A Sport-All S.C. mintegy 46 sportolóját nevezte, akik összesen 34 érmet szereztek, ezekből 10 arany-, 12 ezüst-, 12 bronzérem.

 
Ezen a versenyen indítottuk először az ún. "versenyzői 2" csoportunk karatepalántáit, akik a versenyzői utánpótlást képezik.
Velük a specifikus munkát szeptembertől kezdtük el és ez volt az első külsős megmérettetésük.
Biztatóak az eredmények, eleve, hogy egy mélyebb vízbe engedtük az utánpótlást, mivel mikor bekerült a verseny az éves naptárba nem tudtuk, hogy nemzetközi rangsorolást kap.
Következő állomása az idénynek a budapesti Tatami Kupa, amelyet február 24.-én rendeznek meg. Ide mintegy 25 sportolóval tervezzük a részvételt.