Kezdődnek az edzések - Sportolj rá

Kezdődnek az edzések - Sportolj rá

Örömmel jelentjük be, hogy szeptember 15.-vel egyidejűleg elkezdődnek a karate, a zumba és moderntánc, tae-bo, ...

Kedves sport-all-óink,

Örömmel jelentjük be, hogy szeptember 15.-vel egyidejűleg elkezdődnek a karate, a zumba és moderntánc, tae-bo illetve úszó és alpesi sí edzéseink gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ahogy azt már közzétettük az idei tanévre több sportággal is bővítettük a "sportol" mozgáspalettáját.

Karate   

sport all new logo 2014 png Ami a karate foglalkozásokat illeti, idén tovább fejlesztettük csoportjaink beosztását, de lényegében próbáltunk a már tavaly megszokott időpontokhoz ragaszkodni. Mivel évről évre népesebb a táborunk, így kénytelenek vagyunk differenciáltan oktatni a különböző tudásszinteket-övfokozatokat. Idén hat szinten indítunk karateoktatást, melynek vezetői Vass Hunor és Gal Radu "Nucu" szenszejek:
  • OVI Karate
  • SULI Kezdő és Középhaladó (kedd-csütörtök 16-16:50, Mikó)
  • SULI Haladó (kedd-csütörtök 17-18:00, Mikó)
  • Versenyzői Utánpótlás Csapat (hétfő-szerda-péntek 16:30-17:45, Ady E.)
  • Versenyzői Csapat (hétfő-szerda-péntek 18:00-19:20, Ady E.)
  • Kata edzések (kedd 17:30-1845, Ady E.)
Hogy ki melyik csoporthoz tartozik (főként a Mikós edzéseket illetően), azt az első edzések alkalmával közzétesszük. Az óvodát végzett és nulladik osztályt kezdő karatésainkat a Kezdő és Középhaladó edzésekre várjuk! A részletes órarendet az EDZÉSEINK menüpont alatt találjátok.

Zumba                                                                                                                                                                            Z-DANCE PNG

Itt az előző évhez hasonlóan mind a gyerek, mind a felnőtt csoportok megtalálják a nekik megfelelőt. Itt is újítottunk, ugyanis bejött az ún. modern-táncoktatás a gyerekcsoportok számára. Két oktató (Vitus Kinga- zumba illetve Molnár Enikő- modern-tánc) foglalkozik a gyerekek mozgásltúrájával.
  • Z-Dance gyerekzumba illetve moderntánc kezdőknek (péntek 16-17 óra, Mikó)
  • Z-Dance gyerekzumba illetve moderntánc haladóknak (hétfő,péntek 17-18 óra, Mikó)
  • ZumbázzOk felnőtt zumbaórák (hétfő 18-19, szerda-péntek 19-20 óra, Mikó)
A részletes órarendet a ZUMBA ÓRÁK menüpont alatt találjátok.

TaeBo                                                                                                                                                                                sport all new logo 2014 png

A zenére végzett karate és a tánc mozgáselemeit ötvöző tae-bo órák szeptembertől már három alkalommal látogathatóak:
  • Tae Bo mindenkinek (hétfő 20-21 óra, kedd-csütörtök 19:30-20:30,Pinocchio óvoda)
A részletes órarendet a TAE BO EDZÉSEK menüpont alatt találjátok.

Úszás                                                                                                                                                                                  SWIMMING JPG

Két új egyesületi szakember- Bajkó Levente és Bocz Attila testnevelők és edzők- hivatottak arra, hogy két csoportban (egy kezdő meg egy haladó) oktassák az úszást. Nem kizárt célunk, hogy a haladó csoportokat akár versenyzői szintre is feltornásszuk. Az órák a következő időpontok szerint alakulnak:
  • Delfinek csoport, a kezdőket foglalja magába (kedd-szerda-csütörtök-péntek 16-17 óra, városi uszoda)
  • Cápák csoport, a már haladók csoportja (kedd-szerda-csütörtök-péntek 17-18 óra, városi uszoda)
A részletes órarendet a ÚSZÓ EDZÉSEK  menüpont alatt találjátok.

Sí                                                                                                                                                                           SKITEAM PNG

Az egykoron vidékünkön brillírozó, és megannyi jó sportolót kiképző sportágat szeretnénk újra életre hívni. A több szinten is képzett oktatók, -Bocz Attila és Bajkó Levente-, kiknek nevei a helyi síoktatásban nem idegenek, sőt még egyikük az Osztrák Állami Síiskola okleveles oktatója. Szeretnénk a megszokott sízés-síoktatás, mint rekreációs tevékenység mellett beindítani az ún. síedzéseket, melyeket értelem szerűen száraz edzésekkel majd az első hó megérkeztével pályaedzésekkel felépíteni. Bővebben az edzéseken, ami egyben a jelentkezések-íratkozások helye is:
  • Síedzések (hétfő-szerda 16-17 óra, szombat 9:30-10:30, városi stadion)
A részletes órarendet a ALPESI SÍEDZÉSEK menüpont alatt találjátok.