Kezdődnek a karate edzések
A Sport-All S.C. karate szakosztályának háza-táján is teljes lefedettségben beindul a munka szeptember hónaptól. Habár a versenyzők már augusztus elején elkezdték felkészülésüket az idei versenyszezonra, így e hónaptól a haladó és kezdő csoportok is követik példájukat. Összesen a város négy óvodájában és két iskolájának tornatermében folytatódnak az edzések.

Ovi-karate


Az óvodai edzések október hónaptól kezdődnek a Benedek Elek, Csipike, Hófehérke és Pinocchio napköziotthonok tornatermeiben. Az edzések időpontjait tekintve heti egy foglalkozás minden tanegységnél, 11-12 óra között. Az érintett korosztály, a nagycsoportosok minden óvodában. Erről bővebb tájékoztatást minden érintett érdeklődő a szülői értekezleten kap. Az edzések október hónaptól kezdődnek.

Kezdő-újrakezdő és fontolva haladók csoportja


Idén is a Székely Mikó Kollégium sportterme ad otthont azon karatésainknak, akik az óvodában karatéztak, idén elkezdik az iskolát és tovább szeretnék folytatni az edzéseket. Továbbá azon gyerekeinknek, akik eddig is a Mikóba jártak edzésre és nem voltak értesítve, hogy másik csoportba kerültek volna. Ezen edzések időpontjai kedd-csütörtök 16-17 óra között, de az oldal alján levő táblázatban is megtaláljátok az órarendet. Az edzések szeptember 12.-től, az iskola kezdésével egy időben kezdődnek.

Versenyzői 2 csoport


Ez egy újonnan létrehozott csoport, egyrészt a Mikóba járt haladó sportolókból illetve a volt utánpótlás csoport sportolói alkotják. Fő célunk ezzel a csoporttal, az utánpótlás biztosítása a versenyzők területén illetve új versenyzői réteg kialakítása. Ezt a csoportot majdnem az alapoktól építjük fel a versenyeztetés irányvonalait követve. A fő hangsúlyt a versenyekre való felkészülés, valamint idővel a versenyeredmény fogja jelenteni. Az erre a csoportra kialakított névsorunk ajánló jellegű, ennek módosítására van lehetőség, amennyiben a szülő vagy gyermek másként szeretné.

-VERSENYZŐI 2  névsor megtekintése

Ennek a csoportnak az edzések SZEPTEMBER 6.-tól kezdődnek, heti 3 alakalommal (lásd az órarendet az oldal alján). Egy alapozó programmal kezdünk, ezért kérünk mindenkit, hogy a lehető legrendszeresebben vegyen részt az edzéseken, mert csak rendszeres, fegyelmezett  és kemény edzésmunkával fogunk tudni haladni.

"Szeretem a karatét" csoport


Ez a csoport azon karatésaink számára alakult, akiknek nem céljuk a versenyzés és a karate mind a tradicionális mind pedig a sport részét szeretnék gyakorolni, egy általános vonatkozásban. Akik ezeket az edzéseket választják, fő motivációjuk az övek szintjén való előrehaladás és a karate, mint személyiség és test formáló sportág gyakorlása. Az edzések anyagát tekintve részük lesz technikai felkészítésben, új katákat sajátítanak el és küzdeni -kumite- is tanulnak. Az általunk ide javasolt sportolók listáját itt tekinthetitek meg.

-SZERETEM A KARATÉT CSOPORT névsor megtekintése

Ennek a csoportnak az edzések szeptember 7.-től kezdődnek.

Versenyzői 1 csoport


A csapat versenyzőit foglalja magába. Ennek a csoportnak az edzések időpontjait az alábbi órarendben találjátok, néhány módosítással.  Idéntől az edzések kezdési ideje H.-Sz.-P. napokon 16:15-18:00, ami egy 16:00 órás érkezést jelent, illetve a negyedik edzés időpontja csütörtök 19:00 órától.

-VERSENYZŐI 1 2017-2018

Kata edzések


Heti két alkalommal Gal Radu sensei irányítása alatt az állomás negyedi Ady E. Ált. Isk. tornatermében. Keddenként a versenyzői kataedzés, illetve csütörtökön az általános haladói vagy vizsgafelkészítő kataedzések lesznek.