Jubileumi Konzul Kupa

Jubileumi Konzul Kupa

Az elmúlt szombaton Sport-All SC sícsapatának versenyzői a 10. Jubileumi Konzul Kupán vettek részt, amelyet szokásos módon a hargitafürdői sípályán rendeztek és amely részét képezi a székelyföldi alpesi síbajnokságnak. A szombati sífutásban és műlesiklásban 10. alkalommal kiírt vetélkedőn több száz gyermek és felnőtt vett rész. Jó volt a szervezés, kitűnő a hangulat, és az időjárás is a sportolókkal tartott, a fokozott hideg ellenére.

A 10. Konzul Kupa síversenyt Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és partnerei, az szervezte. Jelen volt számos politikus, Románia sportminisztere Novák Eduárd Károly és kiváló sportoló is az eseményen, legnagyobb név Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó volt, de eljött a szintén olimpikon úszó Takács Krisztián is.

Egyesületünk mintegy 30 utánpótlás korú versenyzővel nevezett, akik ezúton is köszönik a szervezők által biztosított autóbuszt, amely nagyban megkönnyítette a sportolók utaztatását. Csapatunkból összesen hét versenyzőnek sikerült dobogós helyezést elérnie:

2015 -2016-ban születettek

Farkas Zakariás 2. hely

Fábián Zalán 3. hely

2013-2014-ban születettek

Horvat Gyopár 2. hely

Szabó Aliz 3. hely

Bihari István  2. hely

2011-2012­-ban születettek

Pál Andor  1. hely

2009-2010-ban születettek

Varga Orbán Csanád 3 hely.

Gratulálunk versenyzőinknek és további sikeres versenyidőszakot kívánunk a héten előttük álló másik három megmérettetésen.