Hungarian Open 2022
Hétvégén Budapesten rendezték meg a Hungarian Open nemzetközi nyílt karate bajnokságot, ahol 918 fő nevezett összesen 17 országból. A Sport-All SC-MTK  Budapest sportolói is képviseltették magukat, mintegy 23 sportolóval. Kifejezetten sikeresnek mondható ez a szereplésünk, ugyanis az MTK Budapest az összesítésben 7 arany-, 10 ezüst- és 11 bronzéremmel zárt, ebből 5 arany, 6 ezüst és 4 bronzérem, azaz 15 dobogós helyezés a háromszéki sportolók érdeme. Ezen eredménnyel lettünk a verseny legeredményesebb egyesülete is egyben.
Egy generáció váltás látszik a csapatunknál, azaz  az utánpótlás korú versenyzők beépítése volt az egyik célja a versenynek. Ezen implementálás mondhatom, hogy sikeresen zajlik, ugyanis az eddig "motivációs" versenyeken részt vett kis karatésaink méltó helytállással és érmekkel vagy győztes küzdelmekkel mutatták meg felkészültségüket. Ugyanakkor Ianculescu Zsófia junior -59 kg és Halmágyi Chanel kadet -47 kg-ban kvalifikáló versenyzőink is pontszerző helyen végeztek. Az utolsó kvalifikációs versenyük az idén a most hétvégén megrendezendő Szlovénia Open lesz, ahová 8 sportolóval utazik csapatunk.
Köszönjük a szülőknek, hogy önzetlen segítségükkel mellettünk voltak, segítettek és támogatóinknak, hogy anyagilag finanszírozzák munkánkat:
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport-Világ, Twins Construct, Lotus Pharma, Real Job Solutions, Papo, Sebert Tehnologie, Volk Automobile, Tóth-Pál zálogház,Totalterm, Cont Service, Diopanprod