Hinti Rares töretlenül halad a Román Bajnokságban

Hinti Rares töretlenül halad a Román Bajnokságban

Egyesületünk sí szakosztályának versenyzői a múlt héten két versenyen is méltón és dobogón végezhettek. A Bocz Attila edző irányította együttes Felsőbányán, majd Brassó-Pojánán indulhattak a Román síbajnokság fordulóiban. Egyesületünket Felsőbányán Rares Hinti U16-os versenyző képviselte, amely második futamát a Suior Kupát az utánpótlás korosztálynak szervezték szintén ugyanott.

Hinti az első nap műlesiklásban harmadiknak futott be, óriás műlesiklásban pedig második helyen végzett. Így egy ezüst és egy bronz éremmel sikerült zárni a felsőbányai versenyt. "Nagyszerű eredmény, amely bizonyítja, hogy a kitartó munkának egy idő után meglesz az eredménye, beérik a gyümölcse." -nyilatkozta Bocz Attila edző.

A hét második felében tartották a Román síbajnokság harmadik futamát Brassó Pojanán, a Teleferic Kupát. Sajnos az időjárás közbe szólt és nehéz körülmények közt, de valahogy megtartották a műlesikló futamot,  a második napot pedig törölték a viharos szél miatt. Az U14 korosztályban indult mindhárom versenyzőnk, Florea Csanád 10. , Péterffy Gergő a 11. helyen végzett, Páll Andor pedig kaput akasztott és bukott.

Köszönet támogatóinknak : Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala,  Bertis, Toro Impex, Szabóék, Carpatgraph, Bohe Car, Diopan Prod, Depo vállalkozásoknak a segítségért.