Ha sportnapok, akkor mi is

Ha sportnapok, akkor mi is

Immáron 11. éve annak, hogy városunkban megrendezik a sportnapokat. A város és a környék sport-orientált szervezetei, iskolák, egyesületek társszervezésében próbálják minél mozgalmasabbá és közkedvelté tenni a sportszeretők körében és nem csak. Számos sportágat kipróbálhatnak a kilátogatók, főként a városi stadion és környékére kihelyezett helyszíneken, szinpadokon.
Egyesületünk is több ízben érintett a Sportnapok 2017 szervezésében és programkínálatában. .       .                                                                                                             

Fitness Marathon


A már hagyományosnak mondható 3. Fitness Marathon-t szervezi meg Vass-Vitus Kinga, egyesületünk tánc és fitness szakosztályának vezetője. A programokban és fellépőkben gazdag araton, egy erre a célra felállított színpadon bonyolítják le a városi stadion futópályáján (rossz idő esetén a Székely Mikó Koll. sporttermében). Az eseményre várnak minden érdeklődőt és mozogni vágyót. További és naprakész információt az esemény FACEBOOK oldalán találtok. A Fitness Marathon programja:  

Karate bemutató


Június 11.-én, vasárnap 13:00 órai kezdettel a "Stadion" színpadon lép fel egyesületünk karate szakosztályának utánpótlás csoportja egy rövid harcművészeti bemutatóval. A felkészítő edző Gál Radu sensei.

Várunk minden érdeklődőt, hogy megnézze karatékáinkat.

A Sportnapok 2017 programját az esemény honlapján tekinthetik meg az érdeklődők, ahol a többi érdekes programról is tájékozódhatnak.

Mozgalmas hétvégét kívánunk!