Edzések a nyári szünetben
Kedves szülők és karatésok, Először is szeretnénk mindenkinek gratulálni, hogy sikeresen abszolváltátok az idei tanévet is. Reméljük hogy egy élménydús nyaratok lesz és ezen kellemes élményeknek részesei lehetünk mi is. Kérlek olvassátok át az alábbi "útravalót", hogy majd mikor szeptemberben találkozunk ne kelljen mindent elölről kezdenünk.

Karate edzések nyáron

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljunk néhány fontos információt a hogyan-tovább kérdéskörben. 2015 június 19.-től hivatalosan is kezdetét veszi a nyár vakáció.

Ami a karate edzéseket illeti JÚNIUS hónapban változatlanul tartjuk edzéseinket a megszokott helyszíneken és időpontokban! Ugye itt kivételt képeznek az óvodák, ahol májussal bezárólag már nem tartunk edzéseket, de az ovisokat továbbra is várjuk a SZÉKELY MIKÓ KOLLÉGIUM sporttermébe minden kedd-csütörtöki napon 16:00 órai kezdettel.

Június 26.-án tartja egyesületünk a már szokásos tanévzáró ünnepségét és díjkiosztó gáláját a Székley Mikó Kollégium konferenciatermében, ahová elvár minden egyesületi tagot, függetlenül sportági hovatartozásától és azok kedves meghívottjait, illetve minden sportszerető barátunkat, aki együtt szeretne osztozni a gyerekek örömeiben. A tagdíj Július hónapban 30 lej/fő , amelyet Radu (Nucu) szenszejnek kell majd fizetni!

Ami a KATA edzéseket illeti, szintén szünetelnek egész Szeptember hónapig.

Június 29 - Július 4. között nem tartunk edzéseket, mivel edző-táborozni megy csapatunk Csernátonba, ekkor nem lesznek edzések!

JÚLIUS hónapban az edzések időpontja egységesül, ugyanis minden csoportunk egy helyen és közösen karatézhat az említett Mikó sporttermében minden kedd és csütörtöki napokon 16:30-17:30 között. Az edzések továbbra is tatamin lesznek, ezért a cipő használata továbbra sem ajánlott.

Július 25 - Augusztus 1 között haladói és családos edzőtáborba utazik csapatunk a román tengerpartra.

AUGUSZTUS hónapban hivatalosan pihenőt tartunk, továbbá elkezdjük az alapozást a versenyzői illetve versenyzői utánpótlás csoportjainkkal  az őszi versenyidényre. Az alapozás kezdésének idejét hamarosan közzétesszük versenynaptárunkban.

Hivatalosan a karate edzések SZEPTEMBER 17.-vel az iskolai tanév kezdetével párhuzamosan indulnak minden intézményben.