Eddigi legeredményesebb Tatami kupa

Eddigi legeredményesebb Tatami kupa

A Budapest melletti Szigetszentmiklóson február 24-én rendezték meg a 26. Tatami Kupa nemzetközi karate versenyt. A 12 ország (Ausztria, Horvátország, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Csehország, Svájc, Panama, Svédország és Magyarország) 700 versenyzőjét felvonultató viadalon vett részt egyesületünk mintegy 19 versenyzője. Sportolóink  továbbra is városunk sportklubját illetve az MTK Budapestet együttesét erősítve vehették át a legeredményesebb csapatnak járó serleget.
  A háromszékiek 10 érmet szereztek amelyből 4 arany-, 1 ezüst-, és 5 bronzérem. Ami az össz MTK eredményt illeti, összesen 51 sportolóból 40 érem, 21 arany-, 6 ezüst- és 13 bronzérem.   Érmesek lettek:    
 A csapatunk azon versenyzői, akik nem értek el dobogós helyezést, azok is nagyszerűen helytálltak és több nyertes küzdelmet könyvelhetnek el.
Idei második versenyünk volt, de egyben minden-idők legeredményesebb Tatami Kupája csapatunknak. Egy ilyen rangos mezőnyben, ahol Európa ezen csapatai képviseltették magukat, úgy gondolom, hogy méltón megálltuk helyünket.
Köszönet a szülőknek, akik fáradtságot nem ismerve elkísértek, vezettek és mellettünk voltak. Köszönet támogatinkanak az Orex, MCC, Comert Ata, KTW, Sport Világ, Eniplast, RGT és a Bóbita egyesület vállalkozásoknak.
Csapatunk soron következő versenyei a jövő heti Pozsonyi Grand Prix Szlovákiában illetve rögtön utána a Szófiában megrendezendő Nikon nemzetközi kupa. A szintén két hét múlva megrendezendő Román Shotokan bajnokságon az utánpótlás csapatunkat indítjuk.