Bukarest Open
A fővárosi Apollo Sportcentrum adott otthont az első alkalommal megszervezett Bucharest Open nevet viselő nemzetközi karate versenyek. Összesen 1124 sportoló vett részt mintegy 8 országból. A háromszéki sportklub hét sportolóját indította a tornán és három alkalommal sikerült dobogóra állnunk.

Fazakas Adrienn (kadet -54 kg) ezüstéremmel zárt, egy hosszas sikeretlenségi időszak után. Remek visszatérés volt ez Adriennek, remélve, hogy lesz folytatása. Fejér Milán, aki jelenleg még U14-es versenyző, ő duplázni tudott, hiszen az U14 -55 kg és a felnevezett kategóriában, kadet -57 kg-ban is bronzéremmel zárt. Milánnak egy kifejezetten taktikus magatartással kellet küzdenie a kadetek mezőnyében, de ezt nagyon fegyelmezetten abszolválta.

A sportolókat Vass Hunor vezetőedző kísérte el Bukarestbe: 
" Egy balkáni hangulatban megrendezett verseny volt, sajnos a terem mérete sem egy ilyen volumenű verseny megszervezésére alkalmas. Gyakorló versenyként tekintünk rá,  ahol a jó kvalitású sportolók sajnos nem voltak összhangban a bírói minőséggel. "

Korosztályos versenyzőink közül két kiválóságunk is elutazott Mátraházára a Magyar Válogatottal, ahol az Olimpiai Központban edzőtáboroznak ezen a héten. Ugyanis Török Panka (junior -59 kg) és Péter Csiki Csanád (kadet -57 kg) képviselik a VB.-n Magyarországot október 9-13-án Velencében (Olaszország). Ezúton is kívánunk nekik méltó szereplést a világversenyen.

Ezúton is köszönjük támogatóinknak a hozzájárulást, hogy mindig támogatják sportolóink kiutazását:
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa
MTK sport
Orex
SIMIRO Engineering
Premier Energy Distribution
Delm-Eng
ReSelecto
Sport Világ/ Sport Factor
Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek
Twins Construct
Gapano Trans
Comert Ata
Sebert Tehnologie
Optim Project
NASA
Sajgo Trans
Sound Creation
Saman Sport
Tatami-Sport
@sportbolt
@hayashi_martial_art