Budapest Open 2019
A budapesti Vasas Jégcentrum adott otthont Magyarország legszinvonalasabb és egyben a legnépesebb nemzetközi versenyének a Budapest Open-nek. A minden év szeptemberében megrendezendő eseményen mintegy  22 országból közel 2200 nevezés érkezett be. Köztük az MTK Budapet  sportolói, akik összesen 70 nevezővel szálltak versenybe, köztük megyeszékhelyi Sport-All S.C. mintegy 24 sportolójával.

Ez a verseny volt a 2020-as budapesti korosztályos Eb. első kvalifikációs pontszerző versenye.

A két napos esemény öszzeredményét tekintve az MTK sportolói 24 alaklommal állhattak dobogóra, amelyből 10 arany-, 8-ezüst és 6 bronzérem, továbbá 10 ötödik hely. Ebből Vass Hunor tanítványai 2 arany- és 1 ezüstérem illetve 4 ötödik hely. Mivel kiemelt kvalifikációs verseny volt ez, így az ötödik helyek is pontszerzőnek számítanak a kadet, junior és U21-es korosztály számára.

Szinvonalas szervezés és népes, képzett versenyzők mérhették össze tudásukat hétvégén. Mivel még a szezon nemrég indult panaszra nem lehet okunk, hiszen legtöbb versenyzőnk 2-3 győztes meccsel térhet haza. Akik meg dobogóra kerültek azoknak is 4-5 győztes meccset kellett megvívniuk. A csapat következő kvalifikációs állomása a Croatian Open Rijekában október első hétvégéjén.

Eredmények:

Aranyérmesek:

-          Török Panka 10-11 éves -30 kg

-          Galiger Szilárd 10-11 éves -30 kg

Ezüstérmesek:

-          Péter Csiki Csanád 8-9 éves -32 kg

Ötödig helyezettek:

-          Csorba Ede junior -55 kg

-          Bartos Norbert kadet +70 kg

-          Bernárd Vivien 12-13 éves -42 kg

-          Jakab Eszter 10-11 éves -40kg

Köszönjük a szülők segítségét, akik elkisérték a csapatot illetve állandó támogatóinknak az: Orex, Maravet, Simiro, Comert Ata, Sport Világ.