Brillíroztak sízőink

Brillíroztak sízőink

Hétvégén harmadik alkalommal szervezték meg a Konzul Kupáért kiírt síversenyt Szovátán. A Magyarország csíkszeredai főkonzulátusa támogatását élvező megmérettetésen mintegy kétszáz résztvevő (sízők és hódeszkások) rajtolt, Sepsiszentgyörgyöt a Sport-All Ski Team versenyzői képviselték Bocz Attila síedző irányításával.

– Annak ellenére, hogy az utóbbi két hétben nem tudtunk kapuk közti edzést tartani Sugásfürdőn, szép eredményt értünk el: egy arannyal és három ezüsttel gazdagodott klubunk – értékelt Bocz Attila.

Az 5–9 évesek körében Bíró Maja második, a 10-14 éves lányoknál a 12 éves Potra Andrea második, a 9 éves Fehérvári Boglárka nyolcadik helyezést ért el. A 10–14 év fiúk versenyében Barta Máté (10 éves) a hetedik, Szőcs Dávid Örs (13 éves) a kilencedik helyen ért célba, a 15–17 éves lányoknál Potra Hanna (15 éves) ezüst-, a 15–17 éves fiúknál Csenteri Gergely (15 éves) aranyéremmel büszkélkedhet.

– Gergely a futam legjobb idejét teljesítette, a 170 síző közül az övé volt a legjobb eredmény! Köszönet illeti támogatóinkat is, a KBS Trans Sped-et, a King Wash-t és Csenteri Leventét, és nem utolsósorban pedig a szülőket.